Badkamer inspiratie

Houten vloer in badkamer


Een houten vloer is een veel gekozen vloer in de interieur inrichting van een huis. In de woonkamer, slaapkamer, keuken, maar heel veel mensen zouden ook heel graag een houten vloer willen hebben in hun badkamer. En tóch doen ze het uiteindelijk niet. De voornaamste reden hiervoor is dat ze bang zijn dat een houten vloer eigenlijk niet geschikt is voor de badkamer.

Desondanks zijn er ook heel veel mensen die wel een badkamer met een houten vloer hebben. Gewoon omdat het zo mooi is! Vandaag plaatsen wij hier een aantal mooie foto’s en voorbeelden van. Geniet weer van de leuke badkamer ideeën!

Houten vloer in badkamer

Houten vloeren specialist

De badkamer is een ruimte die vaak nat en vochtig wordt. En omdat hout een natuur product is, en hierdoor ook gaat werken, kan dit een grote obstakel zijn. Gelukkig zijn er tegenwoordig tóch wel mogelijkheden om een houten vloer in de badkamer te nemen. Met de juiste houten vloer en het nodige onderhoud zou dit gewoon mogelijk moeten zijn. Ga voor meer informatie en advies naar je eigen houten vloeren specialist.

Houten vloer in badkamer

Houten vloer in badkamer

PVC vloer in de badkamer

Hout blijft hout, hoewel sommige houten vloeren wel degelijk geschikt zijn voor de badkamer, blijft het een risico. Gelukkig zijn er ook alternatieven van een houten vloer. Je kunt bijvoorbeeld denken aan tegels met een houtlook. Daarnaast is een PVC vloer ook een heel goed alternatief. Tegenwoordig worden PVC vloeren met een speciale walstechniek gemaakt, waardoor je het bijna niet kunt onderscheiden van een echte houten vloer. Een PVC vloer biedt ook een aantal andere belangrijke voordelen. Zo is het een stuk goedkoper dan een houten vloer én het is heel erg onderhoudsvriendelijk.

Houten vloer in badkamer

Houten vloer in badkamer

Houten vloer in badkamer

Houten vloer in badkamer

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam