Woonaccessoires

Houd insecten buiten met een hor!


Ramen en deuren in huis worden continue geopend. Vooral in de zomer is het heerlijk om alle ramen en deuren open te zetten om een briesje op te kunnen vangen. En ook in de winter is het af en toen fijn om sommige ramen open te zetten, om op die manier wat frisse lucht binnen te krijgen. Het enige wat veel mensen tegenhoudt zijn de vervelende insecten die naar binnen kunnen vliegen. Zoomende vliegjes zijn vervelend, maar muggen zijn nog tien keer zo erg. Gelukkig bestaat er een oplossing, horren!

zonnelux-hor-raamrolhor_kantoor-big

Een hor is een stuk gaas die voor het raam of voor de deur geplaatst wordt. Het voordeel is dat het lucht zowel in en uit laat stromen. Hiernaast laat een hor ook licht door, terwijl alle vliegjes en muggen er niet doorheen kunnen. Ideaal dus.

Soorten horren

Horren zijn verkrijgbaar voor elk soort raam. Het kan namelijk volledig op maat gemaakt worden. Je kunt bovendien kiezen uit verschillende soorten horren. Zo heb je inzethorren. Door de veelzijdige inbouwmogelijkheden zijn inzethorren erg populair. Dan heb je ook nog rolhorren, wat een beetje vergelijken kan worden met rolgordijnen. En voor deuren heb je de scharnierende hordeur en de Plissé hordeur.

Hiernaast kan je voor elke soort ook kiezen uit verschillende profiel- en gaaskleuren en zijn de lijsten leverbaar in meerdere RAL-kleuren. Je hoeft dus niet bang te zijn dat de hor niet bij jouw raam of deur past.

zonnelux-hor-profiel-big

zonnelux-hor-inzet-draaikiep-big

zonnelux-hor-deur-big

zonnelux-hor-zwart-big

zonnelux-hor-plisse-detail-stof-big

zonnelux-hor-handvat-big

rolhor-detail-zonnelux-big

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam