Interieur ideeën

Hoe je met behulp van afgedrukte foto’s je interieur kunt opfleuren


Je doet er natuurlijk maar al te graag alles aan om van je huis een écht thuis te maken. En hoe je dit het beste kunt bereiken? Door gewoon een aantal persoonlijke accessoires in huis neer te zetten. Je kunt hierbij denken aan een aantal leuke souvenirs, een dierbaar kunstwerk of het afdrukken van foto’s. In dit artikel geven we je een paar handige tips hoe je, door middel van een serie afgedrukte foto’s, je interieur verder kunt opfleuren.

huis opfleuren met fotos

Creëer een fantastische collage in de gang of in de woonkamer

Tip! Zorg er altijd voor dat je een plek in huis uitkiest waar je vaak naar de foto’s kijkt. Je kunt daarbij denken aan ruimtes zoals de gang of de woonkamer. Hierdoor zul je vaak herinnerd worden aan de geweldige momenten die je hebt ingelijst. Misschien laat je graag foto’s terugkomen van een bijzondere reis, van de familie of van je geliefde huisdier. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een combinatie hiervan een mooie plek te geven. Er zijn dus meer dan genoeg opties om uit te kiezen.

fotocollage woonkamer

Zorg voor diverse gezellige hoekjes in huis door een afgedrukte foto in te lijsten en neer te zetten

Wil je liever niet dat een volledige muur van een ruimte in beslag wordt genomen door verschillende soorten foto’s? Dan kun je er ook altijd nog voor kiezen om een paar hoekjes in huis met foto’s in te gaan richten. Denk hierbij aan een tv-meubel, op een bijzettafeltje of een dressoir. Er is op dit moment vast en zeker wel een hoekje vrij in huis waar je aan de slag kunt gaan met de nodige decoraties. Het is dan ook leuk om foto’s te combineren met andere decoratie, zoals een vaas met bloemen.

fotolijstjes in kast

Online kun je eenvoudig en snel de mooiste foto’s afdrukken

Gelukkig hoeft het inrichten van je woning met foto’s helemaal niet veel tijd te kosten. Kies er simpelweg gewoon een keer voor om het internet op te gaan. Binnen no time kun je je geliefde fotos afdrukken. Ook kun je de foto’s erg snel in huis verwachten en het drukken is mogelijk in vrijwel iedere denkbare afmeting. Ook is het mogelijk om de foto’s in zowel kleur als in zwart-wit af te drukken en in te lijsten. Naar wat voor soort formaat gaat je voorkeur op dit moment het meeste uit?

Bekijk ook:
10x Fotocollage muur
Collage maken met fotolijsten
10x Muurdecoratie woonkamer

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam