Meubels, Slaapkamer inspiratie

Het ultieme bed!


Als je op zoek gaat naar een nieuw bed, let je vooral op twee dingen. Het belangrijkste is dat het comfortabel ligt, en daarnaast moet het natuurlijk er ook een beetje mooi uitzien. De ontwerper van dit bed, The Ultimate Bed, is een stapje verder gegaan. Zoals de naam als omschrijft, heeft hij het ultieme bed ontworpen. Een multifunctioneel bed, die voorzien is van de meest verrassende elementen. Ben je benieuwd? Lees dan snel verder!

Het ultieme bed!

Mh2>Multifunctioneel bed

The Ultimate Bed is dus niet zomaar een bed. Het is meer een kleine resort in je slaapkamer, die ontworpen is zodat je alle gemakken bij je hebt als je in bed ligt. Denk aan open vakken voor bijvoorbeeld het opbergen van boeken, stopcontacten voor het opladen van je telefoon of laptop, een kluis zodat je jouw waardevolle spullen dicht bij je hebt tijdens het slapen, een geïntegreerd muzieksysteem met boxen, een handig leeslampje voor het lezen, een inklapbaar bureau zodat je in bed kunt werken, noem maar op. Er is zelfs een massagestoel in het bed verwerkt.

Het enige wat het bed nog mist is een toilet en een koelkast. Dan zou je helemaal nooit meer uit bed hoeven te komen! Het super multifunctionele bed is onder andere op Ebay verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Het ultieme bed!

Het ultieme bed!

Het ultieme bed!

Het ultieme bed!

Het ultieme bed!

Het ultieme bed!

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam