Interieur ideeën

Handig interieur!


Onze handen zijn een van de mooiste tools die je in bezit hebt. Handen maken zoveel dingen mogelijk in het leven. In verschillende culturen staat een hand dan ook als symbool met een diepere betekenis. Vandaag willen we laten zien op welke manieren je de hand een plekje in je interieur kunt geven. We zijn super benieuwd wat jullie ervan vinden!

houten hand decoratie

Hier is de hand geplaatst tussen vazen en glazen stolpen. Nice!

hand sieradenhouder

Een mooie blauwe hand, die als sieradenhouder wordt gebruikt. Ideaal voor ringen, armbanden en kettingen!

hand stoel

Een moderne variant van de handstoel, uitgevoerd in een mooie houten zitting en stalen onderstle.

houten hand

Één van de meest populaire vormen van ‘hand’ decoratie, is de houten hand. Hier is de houten hand op een dressoir geplaatst, tussen de lijsten, beelden en andere accessoires.

houten hand stoel

Dit is de woonkamer van Jenny, die in een klein appartement woont van 46m2 in Berlijn. Haar appartement heeft ze ingericht in een stijlvolle vintage stijl. Je vindt dan ook hele mooie vintage items in haar interieur, zoals de vintage bank, de vintage wandkleed, en de super mooie houten handstoel!

Pedro Friedeberg hand chair

Dit is de iconische hand chair, die in 1962 ontworpen is door surrealistische kunstenaar Pedro Friedeberg. Hij gaf de opdracht aan een lokale timmerman om een houten hand te maken, die groot genoeg was om erop te zitten. Hoewel Pedro zelf niet een hele grote fan was, wordt de stoel tegenwoordig wereldwijd omarmd door designers en liefhebbers.

Zwarte hand stoel

Interieurontwerpster Kelly Wearstler heeft de zwarte variant van de iconische stoel in de hal staan van haar kantoor in West Hollywood. Een echte klassieker!

gouden-hand-stoel

De Pedro Friedeberg stoel in het goud!

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam