Scandinavisch interieur, Slaapkamer inspiratie

Grote witte slaapkamer met een grote inbouwkledingkast


Witte slaapkamers zijn zó mooi. Wij zijn fan in ieder geval. De stijlvolle witte minimalistische slaapkamer bijvoorbeeld met de stoere onbewerkte bakstenen muur. en ook de witte slaapkamer met een prachtige kleurrijke kledingkast ziet er ook geweldig mooi uit. We gaan vandaag wederom een kijkje nemen in een witte slaapkamer. Een jaloersmakende slaapkamer, waar iedereen van droomt!

grote-witte-slaapkamer-grote-inbouwkledingkast

Hoog plafond en grote ramen

Het is een fantastische ruimte met hoge plafonds en enorme raampartijen. Het natuurlijk licht en de ruimtelijkheid versterkt het witte effect nóg meer. Alle muren en de originele houten vloer zijn namelijk volledig strak wit geschilderd.

grote-witte-slaapkamer-grote-inbouwkledingkast-2

Grote inbouwkledingkast

En ook in deze slaapkamer hebben ze gekozen voor een grote kledingkast. Waarom ook niet, want de ruimte is aanwezig. Het zou zelfs zonde zijn als je er geen kledingkast zou plaatsen. Ze hebben zelfs gekozen voor een volledig op maat gemaakte inbouwkledingkast, die zowel over de gehele breedte als de hoogte loopt. De kledingkast is afgewerkt met hoogglans grijze schuifdeuren. Eén van die deuren is een grote spiegel. Ook altijd handig!

wit-design-nachtkastje

Ook alle andere meubels en decoratie zijn perfect passend in deze slaapkamer. Naast het grote bed vind je een klein wit design nachtkastje, terwijl de muur boven het bed gedecoreerd is met een mooie schilderij. En aan de muur tegenover het bed vind je een kleine TV.

tv-muur-slaapkamer

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam