Badkamer inspiratie

Gietvloer in de badkamer


Als je denkt aan een badkamervloer, dan komen tegels bij negen van de tien mensen het eerst in hun op. Logisch, want jarenlang zijn vloertegels een van de weinige mogelijkheden geweest als badkamervloer. Helemaal niks mis mee, want tegels kunnen super mooi zijn. Maar tegenwoordig zijn er veel meer opties. Een gietvloer bijvoorbeeld!

Gietvloer in de badkamer

Gietvloer in de badkamer

Een gietvloer is een kunststofvloer die als het ware wordt gegoten. In totaal worden er tussen drie en zes lagen gegoten. Doordat de vloer wordt gegoten en hierdoor naadloos is, zorgt het ervoor dat de badkamer een hele strakke moderne uitstraling krijgt. Je kan bovendien kiezen uit verschillende soorten kleuren, waardoor er altijd wel een gietvloer bestaat die bij jouw badkamer past.

Gietvloer kosten

Een gietvloer is over het algemeen wel duurder dan tegels, maar je krijgt er wel iets heel moois voor terug. Afhankelijk van het aantal lagen en het materiaal, zal de prijs tussen de 70 en 120 euro per vierkante meter liggen. Mijn advies is om een aantal verschillende leveranciers met elkaar te vergelijken. Ga niet direct af op de goedkoopste. Vraag ook duidelijk wat er precies in de prijs inbegrepen zit.

Gietvloer in de badkamer

Gietvloer in de badkamer

Gietvloer in de badkamer

Gietvloer in de badkamer

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam