Keuken inspiratie, Modern interieur, Scandinavisch interieur

Gezellige compacte keuken


Een grote gezellige leefkeuken is altijd fijn. Maar ook kleinere compacte keukens kunnen erg leuk en gezellig zijn. Onderstaande keuken is daar het perfecte voorbeeld van. Een compacte keuken van een Scandinavisch driekamerappartement, die op z’n Scandinavisch erg stijlvol en knus is ingericht. En dan hebben we het ook voornamelijk over de keuken!

Gezellige compacte keuken

Gezellige compacte keuken

Half open keuken

Het is een half open keuken, die grenst aan de woonkamer met eetkamer. Vanuit de hal heb je ook toegang tot de keuken, maar omdat de muur tussen de woonkamer en de keuken half open gebroken is, heb je nu dus twee ingangen. Een super idee, want hierdoor is niet alleen de keuken en stuk ruimtelijker, maar ook de woonkamer profiteert hiervan.

Gezellige compacte keuken

Witte keukenkasten met donkerbruine werkblad

De keuken is over de gehele breedte ingericht met witte keukenkasten. Lage keukenkasten en voor een deel ook hoge wandkasten voor extra opbergruimte. De moderne strakke witte keukenkasten zijn afgewerkt met een mooie contrasterende donkerbruine werkblad. Dat geldt ook voor vaste bank, die aan de keuken bij het raam is gebouwd. Daarmee is het een super gezellige hoek geworden.

Maar dit is nog niet alles, want aan de andere kant bij de halve muur, vind je een grote apparatenwand. Daar zit de combi-magnetron in verwerkt, maar bevat vooral ook heel veel extra opbergkasten.

Gezellige compacte keuken

Gezellige compacte keuken

Gezellige compacte keuken

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam