Kantoor

Gewoon een klein maar erg fijn thuiskantoortje


Hoe klein dit thuiskantoortje ook is, het is wel een heel fijn thuiskantoortje. Het is überhaupt erg fijn om een aparte werkplek in huis te hebben, in plaats van bijvoorbeeld werken in de woonkamer of de slaapkamer. Op die manier raak je namelijk veel minder snel afgeleid. Je pakt veel minder snel de stofzuiger en je gaat minder snel de was doen. Kortom, je mag blij zijn als je een thuiskantoor hebt, vooral als het eruit ziet zoals deze.

Gewoon een klein maar erg fijn thuiskantoortje

Werkplek voor twee

Een mooie lichte houten vloer is hier gecombineerd met strakke witte muren. En door het grote raam is het een heel licht thuiskantoortje. Het is eenvoudig, maar zeer stijlvol ingericht. De werkplek bestaat uit een breed wit bureau, waar zelfs twee personen aan kunnen werken. Als bureaustoelen is er gekozen voor de mooie witte Eames stoelen op houten poten.

Gewoon een klein maar erg fijn thuiskantoortje

Muurdecoratie

De muren zijn strak wit, maar de muurdecoratie zorgt wel voor een mooi contrast. Aan de muur waar het bureau tegenaan is geplaatst is gedecoreerd met een bescheiden collage van verschillende zwarte lijsten. En aan de andere muur is een leuke schoolbord opgehangen. Niet alleen handig voor kleine notities, maar het geeft het thuiskantoortje ook een speels tintje.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam