Woonaccessoires

Geometrische stalen plankdragers van Bluey Creation


Een van de meest populaire vormen van opbergers aan de muur zijn wandplanken. Wandplanken zijn eenvoudig te monteren, super praktisch, relatief goedkoop en kunnen er bovendien erg mooi en stoer uitzien. Wandplanken kunnen op twee manieren aan de muur gemonteerd worden. Via een zwevend systeem, waardoor het lijkt dat de planken zweven. Of via plankdragers. Deze laatste zijn bovendien ook verkrijgbaar in honderden modellen, kleuren en formaten. Vandaag willen we hele mooie plankdragers laten zien, met een stijlvol geometrisch ontwerp.

Geometrische stalen plankdragers van  Bluey Creation

Geometrische stalen plankdragers van  Bluey Creation

We hebben hier al eens laten zien dat geometrische vormen aan de muur erg leuk kunnen zijn. En dat kan dus ook in de vorm van plankdragers. Deze geometrische plankdragers komen van Bluey Creation. Een klein ontwerp bedrijfje uit Frankrijk van twee gepassioneerde creatievelingen die alles met de hand maken. Ze maken gebruik van mooie en stoere materialen zoals beton, leer, wol en staal. De geometrische plankdragers hebben ze met ruw staal gemaakt en gepolijst met een roestvrij verflaag.

Handgemaakte, lassen van dit product in ruwstaal geeft grote kracht aan het geheel. Ook in de wiskundige het achterhoofd, kunnen deze onderdelen heel goed mengen met andere ontwerpen van hetzelfde bereik om meer harmonie te geven aan uw interieur. Ze zijn functioneel, maar zien er vooral super leuk en stoer uit, in combinatie met een stoere houten wandplank.

Geometrische stalen plankdragers van  Bluey Creation

Geometrische stalen plankdragers van  Bluey Creation

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam