Kinderkamer inspiratie

Gedeelde roze kinderkamer voor een tweeling!


Sommige kinderen vinden het geweldig om een eigen kamer te krijgen, maar een kamer delen met je zusje of broertje kan natuurlijk ook erg leuk en gezellig zijn, vooral als je een tweeling bent! Vandaag willen jullie een hele bijzondere kinderkamer laten zien, die gedeeld wordt door twee zusjes, tweelingzusjes. De kinderkamer is super leuk en inspirerend ingericht. Kijken jullie mee?

Gedeelde roze kinderkamer voor een tweeling!

Roze meisjeskamer

Deze kinderkamer is één van de twee kinderkamers in een prachtige familiewoning gelegen aan het strand. Het is een project van The interieur- en ontwerpbureau The Designory, waarvan ontwerpster Melissa Bonney verantwoordelijk voor was. De tweede kinderkamer is de jongenskamer voor het broertje van deze twee zusjes, en daarnaast hebben de ouders natuurlijk ook een stijlvolle master bedroom gekregen. De jongenskamer is een echte kamer geworden voor een jongen, en deze kinderkamer is een echte meisjeskamer geworden.

Gedeelde roze kinderkamer voor een tweeling!

Houten vloer met vloerkleed

Op de vloer tref je een lichte warme houten vloer aan, waarvan het grootste gedeelte eigenlijk bedekt is met een groot vloerkleed. Deze vloer hebben ze gecombineerd met roze muren. Aan de bovenkant van de muren is een witte rails gemonteerd, waar lijsten en haken aan gehangen kunnen worden. Op die manier hoeven er geen gaten in de muren geboord worden.

Bedden en leuke kast bank

Er is een groot raam aanwezig, dat voorzien is van mooie luxe witte shutters. Aan elke kant van het raam is een bed geplaatst, twee dezelfde bedden. En onder het raam vind je een op maat gemaakte lage kast, die ook als bank wordt gebruikt. Daarop vind je namelijk een op maat gemaakte roze zitkussen en twee roze sierkussens. De witte kasten zijn bovendien afgewerkt met stijlvolle leren deurgrepen.

Gedeelde roze kinderkamer voor een tweeling!

Grote inbouwkast met open schoenenkast

Dit is echter niet de enige kast in deze leuke roze kinderkamer. De grote muur is namelijk ingericht met een grote strakke witte inbouwkast. De kast heeft mooie strakke witte deuren met dezelfde leren deurgrepen. Aan de onderkant van de kast vind je een open vak over de hele breedte, die als schoenenkast wordt gebruikt voor de meiden. Nice!

Bron: The-designory.com.au | Fotograaf: Tom Ferguson

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam