Meubels

Gebreide poef


Je zou het niet zeggen, maar een meubelstuk wat super populair is geworden de afgelopen jaren, is de gebreide poef. Een simpele gebreide of gehaakte poef die je bijvoorbeeld in de woonkamer kan zetten, waar je voeten op kan zetten of gewoon op kan zitten. Razend populair!

Gebreide poef

Christien Meindertsma

Deze trend is eigenlijk gezet door ontwerpster Christien Meindertsma, die een aantal jaren geleden de Urchin poef heeft ontworpen. Met deze prachtige met Zeelandse wol gebreide poef, heeft de Nederlandse ontwerpster niet alleen binnenlandse aandacht gekregen, maar ook in het buitenland praten ze er vol lof over.

Christien Meindertsma gebreide poef

Gebreide poefs kopen

Het enige is dat de gebreide poef van Christien Meindertsma best prijzig ligt, vooral voor de gemiddelde Nederlander. Een grote kans! Dat is wat veel bestaande merken en labels dachten. Grote namen als Woonexpress, Xenos en Hema zagen hun kans schoon en hebben hun eigen gebreide poef op de markt gebracht. Mooie gebreide poefs tegen een veel lagere prijs. Hema was zelfs in de problemen gekomen, omdat de poef teveel leek op die van het ontwerp van Christien Meindertsma.

Gebreide poef HeinsHome

Gebreide poef Hema

Gebreide poef Woonexpress

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam