Badkamer inspiratie, Vintage interieur

Frisse vintage badkamer


We willen jullie vandaag inspireren met de mooie badkamer van een marketing wizard, die samen met haar rock star echtgenoot en hun twee kinderen in een leuk ingerichte woning woont. Voor het ontwerp van hun nieuwe badkamer hebben ze hulp geroepen van de interieurontwerpers van Erin Williamson Design. In goed overleg hebben ze een frisse vintage badkamer ontworpen waar heel de familie heel veel plezier aan beleeft.

Frisse vintage badkamer

Frisse vintage badkamer

Patroontegels en witte wanden

De eigenaren zijn grote liefhebbers van mooie patronen en unieke materialen. Daarom hebben ze gekozen voor super leuke vloertegels met een zwart wit patroon, die voor een echte wow factor zorgen in deze badkamer. Om deze relatief drukke vloer te compenseren, zijn de wanden rustig en neutraal wit gelaten. De wanden rondom het bad zijn betegeld met rechthoekige witte tegels, terwijl de rest van de wanden in de badkamer strak gestuukt en wit geschilderd zijn.

Zwarte kranen

De douche en het bad zijn gecombineerd. Strak wit, maar wel ingericht met een stoere mat zwarte doucheset. Als badkamermeubel hebben ze gekozen voor een mooie vintage walnoot houten meubel met twee grote lades. Ook hier voor de wastafel zijn ze voor een zwarte kraan gegaan. Boven de wastafel hangt een grote ronde spiegel met een zwarte frame.

Om de badkamer ook nog een persoonlijk tintje te geven, hebben ze een vintage Franse kroonluchter opgehangen, die het stel heeft gekocht tijdens een romantische vakantie.

Frisse vintage badkamer

Frisse vintage badkamer

Frisse vintage badkamer

Frisse vintage badkamer

Bron: Erinwilliamsondesign.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam