Interieur ideeën

Fiets ophangen aan de muur


Als je een garage, schuur, berging of tuinhuisje hebt, dan kan je daar je fiets opbergen. Maar wat als je dat niet hebt? Je kan moeilijk je dure fiets buiten in de regen laten staan. Meenemen in de hal is een optie, maar je kan ook nadenken om je fiets aan de muur op te hangen. Ten eerste staat het dan niet in de weg en ten tweede is een fiets aan de muur veel stoerder!

Fiets aan de muur

Fiets aan de muur in woonkamer

Fietsen ophangen

Fietsenrek aan de muur

Woonkamer, hal of slaapkamer
Een fiets aan de muur ophangen is functioneel, maar heeft dus ook een decoratieve werking. Vooral als je een mooie fiets of een fixed gear hebt. Dan is het zelfs zonde om deze in de hal op te hangen. Veel liever geef je het een prominentere plek in huis. In de woonkamer bijvoorbeeld of de slaapkamer de slaapkamer. Of het ook praktisch is, is een ander verhaal. Het ziet er in ieder geval super stoer uit.

fiets muur kledingrek

Fiets onder de trap ophangen

Fiets ophangen aan muur

Met deze trend, zijn er ook steeds meer speciaal ontworpen rekken verkrijgbaar, die je aan je muur kunt monteren, en waar je een fiets op kunt hangen. Sommigen zijn enkel twee stangen of een rek, anderen zijn bijvoorbeeld uitgebreid met een boekenplank.

Fiets ophangen in de hal

Fiets ophangen in de slaapkamer

Fiets ophangen in de woonkamer

Fiets ophangen in huis

Bron: Myscandinavianhome.blogspot.se | Remodelista.com | Decor-demon.tumblr.com | Algenubi.tumblr.com | Cocolapinedesign.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam