Meubels, Scandinavisch interieur, Woonaccessoires

Ferm Living letterbak


De Ferm Living letterbak is sinds een aantal jaren een super populair item geworden in de interieur wereld. Je ziet de super leuke letterbak in bekende woontijdschriften en leuke woonblogs. En steeds meer mensen willen het in huis hebben, de Ferm Living letterbak genaamd The Dorm.

Ferm Living letterbak

Nee, niet om handletters mee op te bergen. Je kan de Ferm Living letterbak zowel op de vloer zetten als aan de muur hangen. Perfect voor het uitstallen van eigenzinnige kleine verzamelingen. Het kan van alles zijn. Kleine poppetjes, autootjes, kleine accessoires, noem maar op. Hierdoor is het ook ideaal voor een kinderkamer.

Ferm Living letterbak

Ferm Living letterbak

Ferm Living The Dorm

Huis vorm

De Ferm Living letterbak is volledig gemaakt van multiplex en heeft de vorm van een huis. Het is verkrijgbaar in twee verschillende formaten. De prijs van de grote DORM kost in de Ferm Living webshop 106 Euro, en het kleine formaat heb je voor 72 Euro.

Ronde letterbak

Na het succes van de Dorm letterbak van Ferm Living, hebben ze ook de Round Dorm uitgebracht. Ook een letterbak, maar dan rondvormig. Vanwege de vorm kan je deze het beste ophangen, maar het is op zo’n minst net zo mooi als de klassieke Dorms.

Ferm Living Round Dorm

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam