Woonaccessoires

Ferm Living Grid behang


Het Deense merk Ferm Living staat bekend om haar mooie designmeubels en accessoires. Stoelen, banken, tafels, krukjes, noem maar op. Naast deze ‘grotere’ meubels hebben ze vooral ook leuke decoratie accessoires. Mooie vazen, leuke opbergmanden, bedlinnen, en ook behang valt daar onder. Vandaag willen we een behang ontwerp uit de Ferm Living collectie onder de aandacht brengen, die super populair is, namelijk het Grid behang!

Ferm Living Grid behang

Ferm Living Grid behang

Grid patroon

De naam omschrijft eigenlijk precies hoe het Grid behang van Ferm Living eruit ziet. Het behang bestaat uit een een patroon van rechtopstaande kleine rechten, oftewel een grid patroon. Het Grid behang is onderdeel van de Grid collectie, met onder andere verschillende wasmanden en een douchegordijn. Voor het Grid behang, heb je twee keuzes: witte vakjes met zwarte lijnen, en mintgroene vakjes met witte lijnen.

Ferm Living Grid behang

Het leuke van het Grid behang is dat je het in elke ruimte kunt gebruiken. Voor de woonkamer, slaapkamer, hal of kantoor, maar het is ook super leuk voor een babykamer of een kinderkamer. Het patroon doet namelijk ook een beetje denken aan het grid van een rekenschrift die je op school gebruikt.

WallSmart vliesbehang

Een bijkomend, en zeker niet onbelangrijk voordeel, is dat het Grid behang van Ferm Living super sneller en makkelijker te behangen is. Dit komt omdat het gedrukt is op WallSmart Non-woven vlies. Dit betekent dat je geen plaktafel nodig hebt, de muur met behangplaksel wordt ingesmeerd in plaats van het behang, dat het milieuvriendelijk is, en dat het behang sterker is dan normaal papier behang.

Het grid behang van Ferm Living in het mintgroen is hier verkrijgbaar en hier in het wit.

Ferm Living Grid behang

Ferm Living Grid behang

Ferm Living Grid behang

Ferm Living Grid behang

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam