Tuininspiratie

Exotische terrastuin van appartement


Laat je inspireren door de prachtige exotische tuinen van bloemen ontwerpster Cristiane Peixoto. Christiane en haar man, Marcus Silberma, een investmant banker, komen oorspronkelijk uit Rio de Janeiro. Momenteel wonen ze echter samen in Manhattan. Toen ze op huizenjacht waren, was het een eis om een appartement te kopen met een grote buitenruimte. Het leven in Rio heeft alles te maken met strand en buiten. En dat exotische gevoel wilden ze naar Manhattan halen.

Exotische terrastuin van appartement

Bloemen en planten

Het miljoenen appartement die ze uiteindelijk hadden gekocht had een grote terrastuin met drie niveau’s. Als bloemen ontwerpster heeft ze uiteraard de bloemen en planten zelf geregeld. Mooie viooltjes, cyclamen, tulpen, noem maar op. Je kan het zo gek niet bedenken. Het ontwerp van de tuin heeft ze echter in samenwerking gemaakt met een professionele tuinarchitect.

De tuin moest dusdanig ingericht worden dat het lijkt op drie verschillende kamers. Christiane heeft zelf de vloeren, de planten, het grasmat en de tent ontworpen. En de heer Pawlak heeft de tuin verder verrijkt met tuinmeubelen van zijn eigen ontwerp, de buitendouche en de verlichting geïnstalleerd.

Exotische terrastuin van appartementExotische terrastuin van appartement

Exotische terrastuin van appartement

Exotische terrastuin van appartement

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam