Scandinavisch interieur, Slaapkamer inspiratie

Elegante witte slaapkamer


Tijdens mijn zoektocht naar nieuwe slaapkamer ideeën en inspiratie, was mijn oog gevallen op de onderstaande slaapkamer. Een prachtige elegante slaapkamer waar de kleur wit de hoofdrol speelt. En ja, het is een Scandinavische slaapkamer met een wit geschilderde hoogglans houten vloer, strakke witte muren, hoog plafond en sierlijke hoge houten witte plinten. Schitterend!

Elegante witte slaapkamer

Naast de mooie witte basis, is er één element die deze slaapkamer onderscheidt ten op zichte van alle andere Scandinavische witte slaapkamers. Je hebt hier namelijk te maken met een prachtige grote boograam, bestaande uit verschillende kleine vak ramen.

Slaapkamer decoratie inspiratie

De bewoner heeft gekozen om deze witte slaapkamer simpel in te richten. Simpel, maar super elegant en stijlvol. De basis speelt hier een hele belangrijke rol. Zonder de mooie grote boograam, de witte houten vloer, de wit geschilderde muren en de mooie plinten, zou deze slaapkamer een hele andere uitstraling hebben.

Als de basis goed is, dan is het een kwestie om het in te richten met leuke meubels en accessoires. Het bed is bijvoorbeeld voorzien van minimalistisch witte bedlinnen. Links naast het bed staat een originele bijzettafel, bestaande uit meerdere ronde bladen, die als nachtkastje wordt gebruikt. En rechts naast het bed is een stijlvolle staande lamp geplaatst.

En zo zijn er nog meer leuke accessoires gebruikt als decoratie. De mand bij het raam bijvoorbeeld, waar een deken in wordt bewaard, of de witte kledingrek bij de deur. Wat ook erg leuk is, zijn de verschillende groene planten die een plek hebben gekregen in de slaapkamer. Op deze manier, vind je in deze slaapkamer tóch ook heel veel kleur.

Elegante witte slaapkamer

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam