Interieur ideeën

Je eigen persoonlijke fotobehang


Iedereen heeft een eigen voorkeur voor een bepaalde stijl in huis. Daarom valt er over smaak ook niet te twisten.
Ben jij opzoek naar een iets nieuws voor op de muur, dan is fotobehang wellicht wat voor jou! Je kan er ook iets persoonlijks van maken door bijvoorbeeld een mooie foto in een levensgroot formaat op de muur te plaatsen.

Je eigen persoonlijke fotobehang

Een persoonlijke foto

Voor de een is het een tikkeltje overdreven om jezelf constant te zien aan de muur, en voor een ander is het een mooie herinnering waaraan hij of zij kan terugdenken bij het terugzien van de grote foto.
Vandaag heb ik een aantal mooie plaatjes voor jullie op een rijtje gezet om te laten zien dat fotobehang van je eigen persoonlijke foto heel erg mooi kan zijn!

Je eigen persoonlijke fotobehang

Een oude herinnering

Een foto van jezelf kan ook een foto zijn van vroeger. Dit geeft meetal ook nog een mooie uitstraling door de vintage look.
Heb jij dus een mooie herinnering die je graag op je muur wilt hebben? Dan kan je deze heel makkelijk in een groot formaat laten uitvoeren bij fotobehang PIXERS.

Ook voor je eigen bedrijf

Heb jij een familiebedrijf waar je bijvoorbeeld de hele familie op een levensgrote foto op de muur wilt hebben? Dan kan PIXERS Studio je hier perfect bij helpen! Zij denken graag met je mee en kunnen je laten zien wat er allemaal mogelijk is om er een mooi plaatje van te maken!

Je eigen persoonlijke fotobehang

Je eigen persoonlijke fotobehang

Je eigen persoonlijke fotobehang

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam