Keuken inspiratie

Eenvoudige Finse keuken


Laat je inspireren door de keuken van Anna Pirkola, een concept en interieur designer en blogger uit Finland. Ze woont super leuk appartement die ze uiteraard helemaal zelf heeft ingericht. Het interieur kenmerkt zich met veel wit, grijs en licht hout, aangevuld met stijlvolle designproducten. Dit heeft ze gemixt met unieke tweedehands vondsten op vlooienmarkten.

Eenvoudige Finse keuken

Eenvoudige Finse keuken

Designproducten

Wat ik erg leuk vind aan haar keuken, is dat de keuken zelf eigenlijk erg eenvoudig is. Maar ze heeft het dusdanig aangekleed, dat het een unieke design keuken is geworden. Een simpel klein keukenblok, bestaande uit kleine lades en deuren. De kleine witte vaatwasser is tevens in het keukenblok gebouwd.

Eenvoudige Finse keuken

Eenvoudige Finse keuken

Naast het keukenblok vind je de echte eyecatcher van de keuken, namelijk de witte SMEG koelkast. Maar hiernaast vind je nog veel meer moois. De kasten in wit en oud roze bijvoorbeeld die aan de muur zijn opgehangen of de wit gespoten afvoerbuis. En ook de verschillende vazen, potten en zelfs het koffiezetapparaat zijn super stijlvol.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam