Keuken inspiratie

Een mooie industriële keuken met karakter


Dit is de keuken van Fanny en Pascal. Zij zijn dol op het renoveren van plekken waar ze leven, en hebben beide hebben een grote belangstelling voor interieur. Dat kun je wel zien aan deze mooie industriële keuken met een grote eetruimte, toch?

Industriële keuken met karakter

Echte doe-het-zelfers!

Fanny en Pascal zijn echte rommelmarkt jagers en zijn grote voorstanders van het doe-het-zelf concept. Alles in het huis hebben ze zoveel mogelijk zelf in elkaar gezet en gemaakt. Wonen in stad of platteland maakte hun niet uit zolang het huis maar karakter uitstraalt. In deze keuken waren twee belangrijke elementen die zij wilde behouden. Dat waren de grote oude ramen en de monolithische betonnen vloer. Je zal vast denken: “maar de bakstenen muren dan?” Die zijn gezandstraald!

Industriële keuken met karakter

Industriële keuken met karakter

Alles in een maatje XXL alsjeblieft!

De keuze was duidelijk betreft de meubels in de keuken met grote eetruimte- alles moest in het maatje XXL. Een groot deel is gevonden op de rommelmarkt, gekocht in een tweedehandse winkel of zelfgemaakt zoals de de grote eettafel. De lampenkappen zijn wit gelakt en de rest is een mix match van alles en nog wat.
Aangezien Fanny en Pascal echte levensgenieters en fijnproevers zijn, is de keuken het hart van het huis. Hier brengen ze samen met elkaar, familie en vrienden de tijd door onder genot van heerlijke maaltijden.

Industriële keuken met karakter

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam