Huis inrichting

Eclectisch loft appartement in Barcelona


Als je denkt aan een loft appartement, denk je al snel aan een stoer en industrieel loft appartement zoals je ze vaak ziet in New York. Maar er zijn natuurlijk ook loft appartementen met een hele andere stijl, vooral in Barcelona. We gaan vandaag kijken in zo’n loft appartement in Barcelona, die ontworpen en ingericht is door de interieurarchitecten en ontwerpers van Nook Architecten. Kom binnen en geniet!

eclectische-woonkamer-loft-appartement-barcelona

hexagon-tegels-woonkamer

Eclectisch interieur

In tegenstelling tot de stoere industriële loft appartementen uit New York, is deze loft ingericht met een eclectische stijl. Een bijzondere mix van verschillende mooie stijlen. Het appartement is super centraal gelegen, namelijk aan de super populaire en drukke Plaça Catalunya. In totaal heeft het een woonoppervlak van circa 118m2, verdeeld over een ruime open woonkamer en open keuken en een enorme slaapkamer badkamer suite. Alles is dus erg ruim opgezet.

tv-wand-meubel-loft-appartement

eclectisch-loft-appartement-barcelona

kookeiland-loft-appartement

Mix van originele details, moderne en klassieke meubels

De interieurarchitecten hebben alle originele details zoveel mogelijk bewaard. Het karakteristieke plafond met de stenen bogen en de originele raampartijen zijn daar mooie voorbeelden van. De vloer past daar perfect bij, bestaande uit super leuke grijze en turquoise zeshoekige hexagon tegels. Deze zijn afgewisseld met moderne afwerkingen zoals de strakke witte wanden, een strakke op maat gemaakte tv meubel en een moderne keuken met kookeiland, maar ook prachtige klassieke vintage meubels zoals de salontafels, banken en geweldige lampen.

marmeren-keukenblad

bartafel-keuken-loft

woonkamer-keuken-loft-barcelona

House-of-Mirrors-09-850x478

hanglampen-boven-kookeiland

Slaapkamer badkamer suite

De woonkamer en open keuken zijn erg chique ingericht, maar ook de slaapkamer badkamer suite mag er wezen. Daar vind je een sfeervolle houten vloer, die doorloopt naar de hoofdsteun van het bed, en zelfs doorloopt naar de badkamer met het vrijstaand bad en inloopdouche.

slaapkamer-hal

slaapkamer-badkamer-combinatie

vrijstaand-bad-slaapkamer-loft

open-badkamer-loft-slaapkamer

eclectische-badkamer

Kortom, een echt droomappartement!

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam