Badkamer inspiratie, Modern interieur

Een droombadkamer voor gezin van vijf


Een modern comfortabel huis is niet compleet zonder een fijne badkamer. Dat vonden ook de bewoners van een karakteristieke gezinswoning uit Australië. Niet heel lang geleden hebben ze hun woning laten renoveren. De woonkamer, de slaapkamer, de keuken en de kinderkamers. Met de badkamer hadden ze nog even gewacht. Maar toen de renovatie van de woning afgerond was, wilden ze uiteraard ook hun badkamer volledig aanpassen. Het moest een droombadkamer worden waar heel het gezin van vijf gebruik van kon maken. Om die droombadkamer te realiseren, hebben ze hulp gevraagd aan de ontwerpers van Arkee Creative. Hieronder zien jullie het inspirerend resultaat!

Een droombadkamer voor gezin van vijf

Badkamer wensen

Voor de nieuwe badkamer waren een aantal pijlers erg belangrijk. Zo vonden de bewoners het fijn dat het licht is en de ventialitie moest goed zijn. Daarnaast hadden ze nog een hele specifieke derde wens. Ze wilden namelijk een grote ladder in de badkamer hebben, die plaats biedt voor alle handdoeken van heel het gezin.

Een droombadkamer voor gezin van vijf

Pastelblauwe metrotegels

Het is een vrij ruime badkamer met een enorm hoog plafond. De raampartijen zijn bovendien lekker groot, waardoor de gehele ruimte voorzien is van heerlijk natuurlijk zonlicht. De ontwerpers hebben gekozen voor een frisse combinatie van moderne grijze rechthoekige vloertegels, en muren die voor driekwart betegeld zijn, terwijl de laatste kwart strak gestuukt is. Vooral met de wandtegels zijn de bewoners super blij. Ze waren op slag verliefd op de pastelblauwe metrotegels, die dé eyecatcher vormen in deze badkamer.

Moderne gemakken

Maar ook de rest in de badkamer mag er zéker wezen. Naast een ruime half open inloopdouche, vind je hier ook een modern vrijstaand bad bij het raam, een grote zwevende eiken houten badkamermeubel met dubbele wastafel, een bijbehorende grote spiegel en een modern hangtoilet. De wens voor de grote ladder is ook in vervulling gekomen. Die vind je in de hoek bij het bad.

Bron: Arkee.com.au

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam