Meubels

Driehoekige houten kast


Eergisteren hebben jullie een kijkje kunnen nemen in het geweldige studio kantoor van Jenni van I SPY DIY. Daar heb je kunnen zien dat ze een super leuke driehoekige houten kast heeft staan. Zoals Jenni zelf ook aangeeft, is de driehoekige kast een echte blikvanger in haar kantoor. Doordat de kast tegen een kale witte muur is geplaatst, kom het helemaal goed naar voren. De driehoekige kast kan perfect als pronkkast gebruikt worden. Je kunt er de leukste en mooiste spullen in opbergen. Jenni heeft verschillende soorten spullen erin geplaatst, van vazen tot boeken tot een grote vintage letterlamp. Omdat wij helemaal weg zijn van de driehoekige kast, zijn we op zoek gegaan naar meer inspiratie voorbeelden. Loving it!

Driehoekige houten kast

Deze variant is gemaakt van stoere underlayment planken. Omdat de onderkant rechthoekig is met vier open vakken, heeft deze kast een vorm van een huis. Ook super leuk!

Driehoekige houten kast

Driehoekige houten kast

Ook in deze woonkamer vormt de driehoekige houten kast dé blikvanger.

Driehoekige houten kast

Hier wordt de driehoekige kast gebruikt in een leuke winkel.

Driehoekige houten kast

Deze variant ziet er heel anders uit dan de andere varianten. Hier wordt het erg leuk gebruikt als schoenenkast. Weer eens wat anders dan een schoenenkast van de IKEA! 🙂

Driehoekige houten kast

Leuk om het als pronkkast te gebruiken voor je keramiek collectie!

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam