Woonaccessoires

Drie hanglampen die altijd een goed idee zijn!


Je hebt trends in de wereld van interieur & design die een tijdje super populair zijn, maar na een tijdje weer een beetje wegzakken. Daarnaast heb je ook trends, die voor altijd blijven. Dit kunnen verschillende soorten trends zijn. Je kunt denken aan authentieke details van woningen, zoals glas in lood, houten balken of bakstenen muren. Je kunt denken aan bepaalde meubels, zoals de bruine cognac leren bank of een stoere houten eettafel. En deze blijvende trends komen ook voor bij lampen. Vandaag willen we het hebben over drie soorten hanglampen, die altijd een goed idee zijn. Of dat nou in de woonkamer is boven de zithoek, boven de eettafel, in de hal, boven het aanrecht in de keuken, of boven je bed in de slaapkamer.

Industriële hanglamp

Industriële interieurs worden steeds populairder. Dit kunnen stoere verbouwde pakhuizen zijn, maar het kan ook in de kleine details zitten, die een interieur een stoer industrieel tintje geven. Industriële hanglampen zijn daar een mooi voorbeeld van. Vroeger werden ze vooral gebruikt in oude werkplaatsen en fabrieken, maar tegenwoordig zijn ze eigenlijk niet meer weg te denken in de interieurwereld. Ze zijn bovendien verkrijgbaar in ontzettend veel verschillende soorten, maten en kleuren.

Industriële hanglamp

Industriële hanglamp

Industriële hanglamp

Kroonluchter

Ben je meer van klassiek chique? Dan is er één soort lamp, die een echte musthave is, namelijk de kroonluchter. Een prachtige lamp, vaak gekenmerkt door meerdere armen met meerdere lampen. Hoewel deze lamp echt een klassiek chique uitstraling heeft, is het vooral ook een heel veelzijdige lamp. Deze lamp zou bijvoorbeeld ook heel mooi kunnen staan in een modern, vintage of zelfs een industrieel interieur.

Kroonluchter

Kroonluchter

Kroonluchter

Rotan hanglamp

Rotan is ook helemaal hot. Rotan stoelen, rotan bankjes, rotan manden, noem maar op. De rotan hanglamp mag uiteraard niet ontbreken in dit rijtje. Door de mooie, neutrale en natuurlijke uitstraling, past deze hanglamp eigenlijk in alle interieurstijlen.

Rotan hanglamp

Rotan hanglamp

Rotan hanglamp

Shop de look
Shop de look met onderstaande lampen van Goossens Wonen en Slapen!

hanglampen-trends
1. Hanglamp Linda
2. Kroonluchter George
3. Hanglamp Vorm
4. Hanglamp Yma
5. Hanglamp Ira
6. Hanglamp William

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam