Meubels

DIY driehoek kast


Driehoekige kasten zijn helemaal hot. We hebben ze gespot in mooie winkels, maar je kunt ze ook op hele leuke manieren in huis gebruiken. Als boekenkast, als servieskast of gewoon als pronkkast, waar je verschillende soorten spullen op kunt plaatsen. Boeken, planten, beeldjes, lijsten, noem maar op. Het kan allemaal.

Het kan een hele uitdaging zijn om een mooie driehoek kast te vinden, die je kant en klaar in de winkel kunt kopen. Daarom willen gaan we vandaag laten zien hoe je helemaal zelf op een eenvoudige manier een leuke driehoek kast kunt maken!

DIY driehoek kast

DIY driehoek kast

Het DIY project hebben we gevonden bij A Pair & A Spare. Een super leuke blog, waar Geneva Vanderzeil haar bezoekers inspireert met de leukste DIY projecten. Deze DIY driehoek kast is daar dus één van.

Wat heb je nodig?

Geneva heeft de kast helemaal zelf ontworpen en gebouwd. Daarbij heeft ze gebruik gemaakt van onderstaande materialen en gereedschap:
– een houten a-stand ladder
– een aantal planken in verschillende formaten
– een aantal beugels
– een aantal schroeven
Makita schroefmachine

Afhankelijk van hoeveel treden de ladder bevat, heb je hetzelfde aantal houten planken nodig. Nadat je de ladder hebt uitgeklapt, kan je de planken op de treden leggen. Op de bovenste trede leg je de meest korte plank, terwijl de meest lange plank op de onderste trede wordt geplaatst. Met de beugels en schroeven maak je de planken vast aan de treden. Zo simpel en zo leuk!

DIY driehoek kast

DIY driehoek kast

DIY driehoek kast

DIY driehoek kast

DIY driehoek kast

DIY driehoek kast

DIY driehoek kast

Bron: Apairandasparediy.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam