Modern interieur, Slaapkamer inspiratie

Deze mooie slaapkamer is ingericht met een inbouwkast met inklapbaar bed!


Dit is de slaapkamer van het TS appartement, een heel stoer en inspirerend project van architecten Ashot Snkhchyan, Armine Snkhchyan en Hayk Zalibekyan van architectenbureau snkh studio. Zij hebben begin dit jaar een super tof appartement ontworpen gelegen de levendige Yerevan – Cascade in Armenië. Het appartement heeft een aparte indeling, maar de architecten hebben een geweldig ontwerp gemaakt, die meer dan voldoet aan de wensen van de bewoners. Hieronder kunnen jullie een kijkje nemen in de grote slaapkamer, de master bedroom.

Deze mooie slaapkamer is ingericht met een inbouwkast met inklapbaar bed!

Ruime lichte slaapkamer

Het appartement heeft twee woonlagen. Je hier binnen op de benedenverdieping, in een kleine hal. Op deze verdieping vind je eigenlijk alleen de grote slaapkamer en de badkamer. Middels een vaste trap heb je toegang tot de bovenverdieping. Daar is de leefruimte ingericht met de ruime woonkamer, de keuken, het terras en de twee slaapkamer, die ingericht is als de logeerkamer.

Deze mooie slaapkamer is ingericht met een inbouwkast met inklapbaar bed!

De master bedroom op de benedenverdieping is een stuk ruimer. Het is licht, het heeft openslaande deuren die toegang biedt tot een fijn balkon en het is een makkelijk in te richten ruimte. Als vloer is er gekozen voor een stoere betonlook lichtgrijze gietvloer, gecombineerd met strak afgewerkte witte muren.

Underlayment inbouwkast met inklapbaar bed

Verrassend genoeg hebben ze gekozen voor een inklapbaar bed. Niet zomaar één, ze hebben over de gehele breedte een grote inbouwkast gemaakt van stoere underlaymant planken. Naast super veel kastruimte, is ook het bed in de kast verwerkt. Als het bed ingeklapt is lijkt het gewoon op een grote inbouwkast. Maar als het uitgeklapt is, ziet het eruit als een super mooi designbed. Super tof gedaan. Het inklapbare bed zorgt ervoor dat deze slaapkamer eventueel ook als yogaruimte gebruikt kan worden. Altijd handig!

Deze mooie slaapkamer is ingericht met een inbouwkast met inklapbaar bed!

Underlayment komt ook terug aan de muur tegenover het bed. Daar hebben ze een stoer wandbureau gemaakt van underlayment. Het bureaublad, maar ook de bijbehorende plankdragers. Op het bureau is een TV geplaatst.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam