Slaapkamer inspiratie

Decoratieve slaapkamer met mooie groene accenten


Interieurs met alleen witte muren zijn erg populair. Tegelijkertijd is de valkuil dat het te saai wordt. Het is een valkuil, dus het is dus zéker niet zo dat interieurs met witte muren per definitie saai zijn. Er zijn genoeg leuke ideeën die je toe kunt passen om ervoor te zorgen dat het juist heel leuk, gezellig en mooi wordt. Dat willen we vandaag laten zien met onderstaande slaapkamer. Een super leuk ingericht slaapkamer vol leuke decoratie ideeën!

Decoratieve slaapkamer met mooie groene accenten

Witte muren en originele details

De slaapkamer is van een klein Scandinavisch appartement van 61m2, maar de slaapkamer zelf is zéker niet klein. Steker zelfs, het is een hele fijne ruime slaapkamer met heel veel licht. Je hebt er zelfs toegang tot een klein balkonnetje, middels prachtige originele openslaande deuren. Deze deuren geven de slaapkamer samen met het mooie hoge plafond met de ornamenten heel veel karakter. Hetzelfde geldt voor de klassieke hoge plinten en de sfeervolle lichte houten vloer. Het plafond en de muren zijn wit, maar kleur kan je natuurlijk op andere manieren toe voegen in de slaapkamer.

Decoratieve slaapkamer met mooie groene accenten

Groene decoratie

Het eerste wat opvalt is het bed. Die is namelijk super leuk en sfeervol opgemaakt met een mix van verschillende kussens in groene tinten en een groene bedsprei. Ook de krukjes, die als nachtkastjes worden gebruikt, en de kist zijn in dezelfde mooie groene kleurtint. Boven het bed vind je een stijlvolle grote mandlamp, die erg mooi staat bij het groen. In de hoek van de slaapkamer vind je nog meer groen. Daar staat namelijk een mooie zwarte barokstoel met een fluwelen groene zitting. Aan de muur boven de stoel is een planthanger opgehangen met een leuk groen plantje.

Ook de muur tegenover het bed is erg leuk gedecoreerd. Daar vind je een leuk vintage houten dressoir met een leuke glazen stolp en een glazen vaasje. Daarboven is een stoere spiegel opgehangen. En daarnaast vind je een leuke vintage houten trap en een opgezette gewei, waar een lange hanglamp aan gebonden is.

Decoratieve slaapkamer met mooie groene accenten

Decoratieve slaapkamer met mooie groene accenten

Decoratieve slaapkamer met mooie groene accenten

Bekijk ook onze 38 slaapkamer ideeën voor nóg meer mooie inspiratie foto’s en handige tips!

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam