Industrieel interieur, Kinderkamer inspiratie, Modern interieur, Scandinavisch interieur

De stoere underlayment tienerkamer van Prune


We hebben hier eerder de kinderkamer laten zien van Constance Gennari en Laurent, de oprichters van The Socialite Family. Een super leuke kinderkamer die gedeeld wordt door hun kinderen Achille en Brune. Ze hebben een geweldig leuk stapelbed op maat gekregen, die volledig gemaakt is van underlayment. Vandaag willen we ook een tienerkamer laten zien, waar underlayment dé hoofdrol speelt. Ben jij ook zo’n fan van underlayment? Kijk dan snel verder. Je zult deze kinderkamer geweldig vinden!

De stoere underlayment tienerkamer van Prune

Ook deze kinderkamer hebben we gevonden bij The Socialite Family. Zij zijn namelijk gaan binnenkijken bij Elsa Poux. Elsa is ontwerpster van het merk Ma Poésie. Samen met haar gezin, bestaande uit Elsa Poux zelf, haar man Jean-Claude, hun zoon Matteo van vijftien en dochter Prune van dertien. Dit is de kinderkamer van Prune.

Underlayment bed, kast, bank en bureau

Toevallig of niet, maar net zoals de kamer van Achille en Brune, is underlayment ook hét belangrijkste materiaal in de tienerkamer van Prune. Haar broer Matteo heeft een eigen kamer, dus hoeft zij haar kamer niet te delen met hem. Een stapelbed is dan ook niet nodig. In plaats daarvan heeft ze een super stoer platform bed gekregen. Met underlayment planken is een groot platform gecreëerd, langs het raam, over de gehele breedte van de muur. Het platform heeft aan de onderkant grote ladekasten, die enorm veel opbergruimte biedt. En op het platform is een groot matras geplaatst éen een leuke decoratieladder.

De stoere underlayment tienerkamer van Prune

De stoere underlayment tienerkamer van Prune

Het underlayment houdt niet op bij het bed. Sterker zelfs, het bed loopt over op de de andere meubelen van underlayment. De bank, de kast én het bureau. Er is bovendien een stoer underlayment hoofdbord gecreëerd, waar twee wandplanken aan gemaakt zijn. De opbergvakken in de vorm van huisjes, is ook gemaakt van hetzelfde materiaal.

Kleurrijk

Als vloer hebben ze gekozen voor een mooie klassieke houten vloer, gecombineerd met grijs geverfde muren. Met behulp van verschillende leuke accessoires, is de tienerkamer vooral ook erg kleurrijk geworden. Het grote kleurrijke vloerkleed, de kussens, het dekbedovertrek, de lijstjes, noem maar op.

De stoere underlayment tienerkamer van Prune

De stoere underlayment tienerkamer van Prune

De stoere underlayment tienerkamer van Prune

Bron: Thesocialitefamily.com | Fotografie: Eve Campestrini

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam