Meubels, Slaapkamer inspiratie, Woonkamer inspiratie

Daarom is een slaapbank een goed idee!


Veel mensen balen van hun kleine slaapkamers en kleine appartementen. Maar hier hebben we vaak laten zien dat het helemaal geen ramp hoeft te zijn om klein te wonen. Belangrijk is wel om een mooi balans te vinden tussen wat mooi is en wat functioneel en praktisch is. Er zijn verschillende leuke ideeën die dat mogelijk maken. En één van die ideeën is het gebruik van een slaapbank!

Slaapbank inspiratie

Klein wonen

Een slaapbank is zoals het woord al omschrijft een combinatie van een bed en een bank. De standaard modus is een bank, maar je kunt het dus ook transformeren tot een bed. Omdat het twee-in-één is, is het dus niet noodzakelijk om zowel een apart bed als een aparte bank te nemen. Je bespaart enorm veel ruimte. Ideaal dus voor een kleine woonkamer, een kleine slaapkamer of een klein eenkamerappartement waarbij de woonkamer en slaapkamer zijn gecombineerd.

Slaapbank inspiratie

Deze mooie slaapbank is van het Japanse merk Muji.

Slaapbank inspiratie

IKEA op z’n best., de VALLENTUNA slaapbank is dé ideale slaapplek voor logees!

Slaapbank inspiratie

Voordelen van een slaapbank

Het klinkt misschien niet ideaal. Dat is het natuurlijk ook niet, want het liefst wil je zeeën van ruimte hebben, waardoor je alle meubels en accessoires kunt gebruiken die je wilt. Maar het goede nieuws is dat een slaapbank heel erg leuk kan zijn. In veel gevallen zie je in eerste instantie niet eens dat het gaat om een slaapbank. Laat je ook niet misleiden door het idee dat het eigenlijk een bank is, en dus niet lekker slaapt. Slaapbanken kunnen super comfortabel liggen. Sommige slaapbanken bevatten zelfs ladekasten en vakken, waardoor het zelfs ook opbergruimte heeft. En opbergruimte is super belangrijk voor mensen die klein wonen.

Slaapbanken zijn ook ideaal voor logees, als je geen extra logeerkamer hebt. Ze kunnen natuurlijk ook slapen op een normale bank, maar een slaapbank ligt toch echt veel comfortabeler. Logees zullen het dus zéker waarderen!

Slaapbank inspiratie

Slaapbank inspiratie

Een geweldige design slaapbank!

Slaapbank inspiratie

Slaapbank inspiratie

Slaapbank inspiratie

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam