Interieur ideeën

Creëer meer ruimtelijkheid en natuurlijk licht met beloopbaar glas


Licht is enorm belangrijk in een huis. Vooral natuurlijk licht kan grote invloed hebben op de sfeer in een interieur. Sterker nog, het kan zelfs je humeur beïnvloeden. Een donkere ruimte kan namelijk erg deprimerend zijn. Helaas is niet elk huis even licht, en vooral niet elke ruimte. Gelukkig zijn er hele goede ideeën om tóch meer natuurlijk licht te creëren in een van nature donkere ruimte. En één van die manieren is door middel van beloopbaar glas.

Beloopbaar glas

Beloopbaar glas

Beloopbaar glas is eigenlijk een stuk glazen vloer. Het is een stuk glas die je verwerkt in de vloer. Een professionele monteur zorgt ervoor dat het stukje beloopbaar glas veilig is. Je hoeft dus niet bang te zijn dat het breekt of dat je er doorheen kan vallen.

Meer natuurlijk licht

Het transparante karakter van de glazen vloer zorgt ervoor dat het natuurlijk licht, wat afkomstig is van een ruimte, door kan dringen tot de andere ruimte. Een voorbeeld is bijvoorbeeld een slaapkamer die ingericht is in de souterrain of kelder. Dat zijn vaak vrij donkere ruimtes, maar door het aanbrengen van een stukje beloopbaar glas in de vloer van de ruimte boven de slaapkamer, kan het natuurlijk licht vanuit die ruimte verspreid worden tot in de slaapkamer. En dit kan eigenlijk in elke ruimte toegepast worden. De woonkamer, de badkamer, de keuken en zelfs in de vloer van een dakterras.

Beloopbaar glas

Ruimtelijkheid met een glazen vloer

Naast het natuurlijk licht, biedt beloopbaar glas ook een ander voordeel. Het maakt een ruimte namelijk lekker ruimtelijk. Dit is vooral erg fijn als je te maken hebt met een kleine ruimte of een ruimte met een laag plafond. Een glazen vloer zorgt ervoor dat het een stuk ruimtelijk wordt.

En tot slot is er nog een ander belangrijk argument waarom je een glazen vloer zou moeten nemen. Een glazen vloer ziet er namelijk ook gewoon erg leuk uit. Het geeft een ruimte een leuke speelse uitstraling.

Beloopbaar glas

Beloopbaar glas

Beloopbaar glas

Beloopbaar glas

Beloopbaar glas

Beloopbaar glas

Beloopbaar glas

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam