Woonkamer inspiratie

Bohemien woonkamer


Een paar dagen geleden heb ik jullie het bohemien hippie huis laten zien, waar veel gebruik is gemaakt van kleurrijke elementen in het interieur. Vandaag wil ik jullie een hele mooie woonkamer laten zien, ook te omschrijven als bohemien, maar dan anders. Het is de woonkamer van blogger Danielle de Lange van de blog Style-files.com, die samen met haar man en zoontje in een super leuk huisje woont, niet ver gelegen van Amsterdam.

Bohemien woonkamer

Bohemien woonkamer

Natuurlijke materialen

Danielle omschrijft haar stijl als basic met strakke lijnen en veel gebruik van natuurlijke materialen. Dat is ook duidelijk te zien in de inrichting van de woonkamer. Een warme houten vloer is hier gecombineerd met strakke wit geschilderde muren. Ook de originele houten balken aan het plafond zijn mee gestuukt.

Houten meubels en accessoires

Naast de houten vloer heeft Danielle ook veel gekozen voor houten meubels en accessoires. De mooie houten salontafel bijvoorbeeld of het houten krukje en de houten stoel met leren zitting. De stapels brandhout en de strak ingebouwde open haard maken de woonkamer ook erg knus en sfeervol. Net als de grote zachte witte vloerkleed in het zitgedeelte. Op de grote witte comfortabele bank vind je naast de witte kussens die bij de bank horen, ook leuke kleurrijke bohemien kussens.

Je hebt hier te maken met een moderne open keuken. Achter de bank is bovendien de eetkamer ingericht met een mooie grote houten eettafel.

Bohemien woonkamer

Bohemien woonkamer

Bohemien woonkamer

Fotografie: Paulina Arcklin

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam