Interieur ideeën, Klassiek interieur, Vintage interieur

Boekenpagina’s als muurdecoratie


Muurdecoratie heb je in ontzettend veel soorten. Schilderijen, fotolijsten en posters worden het meest gebruikt, maar daarnaast zijn er ook hele originele ideeën. Leuke originele muurdecoratie ideeën, waar je nog nooit aan gedacht hebt. Vandaag willen we daarom laten zien hoe je pagina’s uit boeken als muurdecoratie in huis kunt gebruiken!

Boekenpagina's als muurdecoratie

Minimalistische vintage sfeer

Boekenpagina’s hebben iets bijzonders. Het ziet er erg minimalistisch uit, gekenmerkt door kleine zwarte letters op een witte achtergrond. Maar het leuke is, is dat het ook altijd iets zegt. Je zou willekeurige boekenpagina’s kunnen gebruiken, maar je zou ook specifieke boekenpagina’s kunnen gebruiken, die een persoonlijke betekenis voor jou hebben. Afhankelijk van het soort papier en de letters, hebben boekenpagina’s ook een bepaalde vintage klassieke uitstraling. Vooral als het papier of sommige hoeken een beetje bruin verkleurd zijn.

Het is leuk om meerdere boekenpagina’s bij elkaar aan de muur te plakken. Creëer een leuke collage aan de muur boven de bank, aan de muur achter het bed of bijvoorbeeld aan de muur boven je bureau. Dit kan met lijm of normale plakband, maar het is nóg leuker om washi tape te gebruiken.

Knipselbehang

Vind je een collage te karig? Dan zou je zelfs je hele muur met boekenpagina’s kunnen beplakken. Je creëert daarmee een soort knipselmuur. Dit kost natuurlijk wel wat meer tijd. Geen zin in al dat plakwerk? Er zijn ook super leuke knipselbehang verkrijgbaar!

Boekenpagina's als muurdecoratie

Boekenpagina's als muurdecoratie

Boekenpagina's als muurdecoratie

Boekenpagina's als muurdecoratie

Boekenpagina's als muurdecoratie

Boekenpagina's als muurdecoratie

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam