Industrieel interieur, Interieur ideeën

Betonnen vloer


Persoonlijk ben ik grote liefhebber van een houten vloer. Een mooie houten vloer geeft je interieur namelijk veel warmte en gezelligheid. Maar er zijn ook andere vloeren waar ik ook fan van ben. Een strakke gietvloer bijvoorbeeld of een betonnen vloer. De perfecte vloer om een industrieel tintje te geven aan je interieur. En omdat steeds meer mensen geïnteresseerd zijn in een betonnen vloer, wil ik het daar vandaag graag over hebben.

Betonnen vloer

Betonnen vloer combineren

Een betonnen vloer is een beetje industrieel en rauw. Het geeft je interieur een stoere uitstraling. Sommige mensen zullen een vloer van beton misschien een beetje te kil vinden. Maar door het te combineren met de juiste manieren, kan een betonnen vloer juist erg stijlvol en zelfs gezellig worden. Gebruik bijvoorbeeld een leuke kleurrijke vloerkleed bijvoorbeeld om meer warmte te creëren. Of combineer een betonnen vloer met houten elementen. Een mooie eiken houten tv meubel of salontafel. Of bekleed een gehele muur met houten planken. Er zijn genoeg mogelijkheden!

Betonnen vloer is glad

Als je aan een betonnen vloer denkt, denk je misschien dat het ruw is en hierdoor niet echt geschikt is voor het interieur binnen in huis. Maar door een betonnen vloer te bewerken met een mooie buitenlaag en te polieren, wordt het zelfs nog gladder dan een houten vloer of laminaat. Hierdoor is een vloer van beton geschikt voor alle kamers. Woonkamer, slaapkamer, keuken en ook in de in de badkamer kan je voor een betonnen vloer gaan.

Betonnen vloer

Betonnen vloer

Betonnen vloer

Betonnen vloer

Betonnen vloer

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam