Industrieel interieur, Interieur ideeën, Meubels, Modern interieur, Rustiek interieur

Betonnen tafelblad


De meeste mensen gaan voor een eettafel met een houten tafelblad. Rustiek en stoer. Maar er zijn nog veel meer andere mogelijkheden als het gaat om materialen. Beton bijvoorbeeld. Een betonnen tafelblad heeft ook een super stoere uitstraling en voegt tevens een industrieel tintje toe aan je interieur. Veel mensen denken dat beton heel ruw is en hierdoor niet zo geschikt als tafelblad. Echter worden alle betonnen tafelbladen met een speciale coating bewerkt, waardoor het juist super glad en fijn is.

Betonnen tafelblad

Betonnen tafelblad

Houten poten

Je kan het tafelblad combineren met een betonnen onderstel, maar een betonnen tafelblad vormt ook een hele mooie combinatie met houten poten. Op die manier compenseer je de kille uitstraling met natuurlijk en rustiek hout.

Betonnen tafelblad

Betonnen tafelblad

Betonnen tafelblad

Betonnen tafelbladen zijn kant en klaar verkrijgbaar. Afhankelijk van het formaat en de dikte ligt de prijs ongeveer tussen 150 en 600 euro. Mocht je dit te duur vinden, dan kan je ook proberen om zelf een betonnen tafelblad te maken.

Wat veel mensen ook doen is de tafel maken met beton cire. Dat is een soort gladde betonstuc die vaak ook in badkamers wordt gebruikt.

Foto’s via Pinterest

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam