Badkamer inspiratie, Modern interieur

Badkamers met roze en blauwe tegels


Deze bijzondere badkamer hebben we gevonden in de portfolio van Dan Gayfer Design. Zij hebben in Melbourne een familie woning voor een jong gezien van top tot teen ontworpen en ingericht. De voorgevel is gerestaureerd, maar de karakteristieke charme hebben ze goed in tact gehouden. De achtergevel daarentegen is volledig nieuw. Die hebben hebben ze op een hele leuke manier betegeld met eenvoudige rechthoekige lichtgrijze tegels. Bijzondere tegels komen op meerdere plekken terug in de woning, zoals de aan de keuken achterwand én aan de zijkant van het kookeiland. En ook in de badkamers spelen de tegels dé hoofdrol.

De woning is voorzien van twee badkamers. Een aparte badkamer, en een badkamer en suite, die ingericht is bij de master bedroom. Het ontwerp van beide badkamers zijn vergelijkbaar, alleen de kleur van de tegels maakt het grote verschil.

Roze tegels

Hieronder zien jullie de badkamer en suite, die bij de master bedroom is ingericht. Vanuit de slaapkamer heb je middels een underlayment schuifdeur toegang tot deze badkamer. Het is een vrij kleine badkamer, maar door de minimalistische inrichting en de praktische indeling, oogt het vrij ruim. Er zijn een aantal muren die betegeld zijn met eenvoudige witte tegels met witte voegen. Deze witte muren zijn gecombineerd met een met vierkante roze tegels betegelde vloer. Dezelfde roze tegels komen ook terug aan de muur bij de wastafel en in de inloopdouche.

Mooie badkamer met roze tegels

Met underlayment planken is een op maat gemaakte badkamermeubel met inbouwwastafel gebouwd. De meubel loopt over de gehele breedte van de muur, en biedt veel kastruimte. Boven de wastafel is een bijpassende vierkante underlayment spiegel gemonteerd.

Mooie badkamer met roze tegels

Er is een douchewand gecreëerd, bestaande uit een stukje vaste betegelde muur aan de onderkant, terwijl de bovenkant een glazen douchewand is.

Op verschillende plekken in de badkamer komen zwarte accenten terug, denk aan de zwarte wc rolhouder, de douche, de kraan, etc.

Mooie badkamer met roze tegels

Blauwe tegels

Hieronder is de andere badkamer te zien. Zoals je kan zien, lijkt het ontwerp heel erg op de andere badkamer. Deze badkamer is iets groter en heeft ook een andere indeling gekregen. Naast een ruime inloopdouche, is er ook een ligbad geplaatst onder het raam. Net als de andere badkamer, is ook hier een underlayment meubel met bijbehorende spiegelkast gerealiseerd.

Mooie badkamer met blauwe tegels

Mooie badkamer met blauwe tegels

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam