Badkamer inspiratie, Industrieel interieur

Badkamer met betonlook


Beton zie je steeds vaker terug, ook in de badkamer. Steeds meer mensen kiezen voor een betonnen vloer, wanden, wasbak of kast voor in de badkamer omdat dit een mooie industriële uitstraling geeft. Natuurlijk hoeft het niet zo te zijn dat je meteen aan kille kleuren hoeft te denken. Een badkamer met betonlook kun je ook een warme uitstraling geven door de juiste kleuren te kiezen. Hierin bestaan talloze mogelijkheden.

Badkamer met betonlook

Badkamer met betonlook

combineren met tegels of hout

Vaak zie je in badkamers met een betonlook dat zowel de inloopdouche, vloer, bad ombouw, plafond en wanden met beton is bewerkt. Vind je dit bijvoorbeeld net iets teveel van het goede, dan zou je er ook voor kunnen kiezen om dit te combineren met een deel te laten betegelen of bijvoorbeeld houten meubels te gebruiken. Deze zorgen ervoor dat het niet te eentonig wordt.

alle stijlen toepassen

Een badkamer met een betonlook hoeft niet per definitie een industriële look te hebben. Je kunt beton in zowel in een klassieke of een moderne badkamer toepassen. Denk hierbij wel aan de accessoires waarbij de badkamer een bepaalde sfeer geeft zoals de meubelen en spiegels.

Badkamer met betonlook

Badkamer met betonlook

Badkamer met betonlook

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam