Badkamer inspiratie

Bad met betonlook


Hebben jullie dit weleens gezien of van gehoord? En bad met een betoon look!
Dit is persoonlijk de eerste keer dat ik zoiets bijzonders zie. Je ziet vaak een badkamer met een beton-achtige look, maar een bad met een beton look is geheel nieuw voor mij!
Toch vind ik het wel wat hebben. Het geeft de badkamer een stoere uitstraling. In deze badkamer zie je dat de rest ook in beton look is gedaan wat ik persoonlijk net iets teveel vind. Ik zou zo’n beton bad wel aandurven mits dit in een neutrale inrichting wordt geplaatst.
Wat vinden jullie ervan?

Bad met betonlook

Bad met betonlook

Bad met betonlook

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam