Kinderkamer inspiratie, Woonkamer inspiratie

Babybox in de woonkamer


Voor iedereen die baby’s in huis heeft, is een babybox onmisbaar. Zonder babybox in huis, is het bijna niet mogelijk om je baby ergens op een veilige manier neer te zetten. Als je even de was wilt doen, als je een kopje koffie wilt zetten, als je even wilt stofzuigen, of zelfs niet als je even naar het toilet moet. Een babybox is dus echte musthave, vooral tijdens de eerste paar maanden. En tóch kiezen veel mensen er niet voor om een babybox in de woonkamer te plaatsen, gewoonweg omdat ze het niet mooi vinden staan. Vandaag willen we laten zien dat een babybox wél leuk kan zijn in de woonkamer!

Babybox in de woonkamer

Een babybox behandel je eigenlijk net als een babybedje. Het is een kwestie van het leuk aankleden. Natuurlijk ziet het er niet uit als je het op een willekeurige plek in de woonkamer neerzet, of als je het helemaal vol stopt met speelgoed en knuffels, waardoor er zelfs geen plek meer is voor de baby. Er zijn heel veel leuke spullen die je kunt gebruiken, om de babybox leuker te maken in de woonkamer.

Babybox in de woonkamer

Babybox in de woonkamer

Babybox in de woonkamer

1. Baby mobiel

Een baby mobiel ziet er niet alleen erg leuk uit, het helpt je baby ook bij de fysieke en mentale ontwikkeling. De muziek en de ronddraaiende elementen dragen spelenderwijs aan de ontwikkeling en motoriek van je baby.

2. Boxkleed

Een boxkleed is een absolute musthave in een babybox. Je zou het kunnen vergelijken met een bed en het matras. Dat kan natuurlijk ook niet. Een boxkleed zorgt er bovendien voor dat de babybox er een stukken leuker uitziet. Koeka bijvoorbeeld heeft super leuke boxkleden.

3. Kussens

Kussens doen het altijd goed. Op de bank, op bed, en ook in een babybox. Het ziet er niet alleen leuk uit, kussens zorgen ook voor bescherming van je baby. Je kunt normale sierkussentjes gebruiken, maar er zijn ook speciale kussens verkrigjbaar, die je aan de zijkanten van de babybox kunt monteren.

Babybox in de woonkamer

Babybox in de woonkamer

4. Knuffels

Knuffels mogen ook zéker niet ontbreken in een babybox. Je moet het natuurlijk niet helemaal volproppen met knuffels, maar één, twee of drie favoriete knuffels is juist heel leuk. Leuk om te zien, maar ook leuk voor de baby!

5. Decoratie

Naast decoratie in en op de babybox, is het ook leuk om de babybox leuker te maken met leuke spullen eromheen. Denk aan posters aan de muur, leuke plantjes in mooie potten, een vloerkleed, een mooie lamp, noem maar op.

Babybox in de woonkamer

Babybox in de woonkamer

Babybox in de woonkamer

Babybox in de woonkamer

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam