Kinderkamer inspiratie, Modern interieur

Als een architect een kinderkamer ontwerpt…


Als je heel je woning door een interieurarchitect laat inrichten, dan krijg je er vaak iets heel bijzonders voor terug. En niet alleen de woonkamer, slaapkamer, keuken of badkamer, ook de kinderen kunnen ervan meeprofiteren. Deze kinderkamer is daar een heel mooi voorbeeld van, ontworpen en ingericht door het bekende architectenbureau Sergey Makhno. De Oekraïense architecten hebben al heel veel mooie indrukwekkende projecten afgerond, en deze kinderkamer (als onderdeel van een modern appartement) is één van die projecten. Alle kinderen zullen hier super blij mee zijn!

Als een architect een kinderkamer ontwerpt...

Het is een ruim appartement met twee ruime verdiepingen. De eigenaren hebben twee kinderen, een jongen en een meisje. Er zijn dan ook twee kinderkamers ingericht. Dit is de jongenskamer, wat natuurlijk duidelijk te zien is.

Als een architect een kinderkamer ontwerpt...

Kinderkamer of speelkamer?

Deze kinderkamer is ruim en licht, en de architecten hebben het op een hele leuke en speelse manier ingericht. Op de vloer is er gekozen voor een luxe houten vloer, die gecombineerd met leuk behang met een patroon met luchtballonnen. Er zijn twee aparte gedeeltes ingericht. Het grote open is ingericht met het bed, een grote kledingkast met een krijtbord deur, de TV aan de muur en verschillende leuke speelelementen. Denk aan een speelladder, een schommel en een klimrek aan het plafond. Daarnaast vind je centraal in de kinderkamer een groot speelkleed waar heerlijk met de treinbaan gespeeld kan worden.

Als een architect een kinderkamer ontwerpt...

Klimmuur

Bij het grote raam is het andere gedeelte ingericht, waar een echte klimmuur is gerealiseerd. Daar is ook een grote luxe zitzak geplaatst, waar je heerlijk kunt loungen. Het leuke is dat dit gedeelte middels grote glazen wanden van het grote open gedeelte van de kinderkamer is gescheiden. Hierdoor ervaar je een fijn ruimtelijk gevoel in deze ruimte.

Als een architect een kinderkamer ontwerpt...

De architecten hebben gekozen voor super moderne spotjes, die netjes in het plafond zijn afgewerkt. Daarnaast vind je op de TV meubel een leuke wolkjeslamp en een neonverlichting in de vorm van een bliksem aan de wand bij de TV.

Bron: Mahno.com.ua

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam