Badkamer inspiratie, Modern interieur

Moderne zwart wit badkamer met een mooie tegel mix


Zwart wit badkamers zijn super populair. Daar hebben de ontwerpers van architectenbureau Sergey Makhno Architects ook voor gekozen voor de badkamer van het Vishnya Apartment. Het is een modern appartement gelegen in Kiev, die de ontwerpers in 2015 opnieuw hebben ontworpen en ingericht. Er is onder andere een nieuwe indeling gecreëerd, waarbij de master bedroom een eigen prive badkamer heeft gekregen. Een moderne stijlvolle zwart wit badkamer om jaloers op te zijn!

moderne-zwart-wit-badkamer-mooie-tegel-mix

De badkamer is middels een glazen wand gescheiden van de slaapkamer, waar ook een glazen deur in verwerkt is.

glazen-deur-slaapkamer-badkamer

Zwart wit tegels

Voor de badkamer is er gekozen voor een hele bijzondere mix van verschillende soorten tegels. Verschillende soorten tegels met de de enige overeenkomst dat ze allemaal of zwart of wit of zwart wit zijn.

Twee grote muren zijn betegeld met minimalistische witte vierkante wandtegels. Ook de zijkant van het grote ligbad is met dezelfde tegels betegeld. Voor de overige muren is er gekozen voor vergelijkbare wandtegels, maar dan in het mat zwart.

toilet-bidet-badkamer

toilet-bidet-badkamer

Zwart witte patchwork tegels

De echte blikvanger in de badkamer wordt gevormd door de vloer, die betegeld is met super leuke patchwork tegels met een stijlvol modern zwart wit patroon. In de wand bij het bad is een grote nis gecreëerd, die aan de binnenkant met dezelfde tegels als de vloer zijn betegeld. Deze nis is ingericht met meerdere glazen planken, waar verschillende badspullen op geplaatst kunnen worden.

Moderne gemakken

Tegen de grote zwarte wand is een grote badmeubel set gemonteerd, bestaande uit een moderne zwevende ladekast en wastafel en een hogere wandkast. En tussen het bad en de badmeubel vind je het toilet en de bidet. De badkamer is dus op een aparte inloopdouche na, voorzien van alle moderne gemakken. Vanwege de ruimte hebben ze hier gekozen om de douche en bad te combineren.

Mat zwarte elementen

Wat ook erg mooi is in deze badkamer zijn de mat zwarte elementen. De badkraan en handdouche, de kraan van de bidet, de wastafelkraan, de toiletborstel houder en ook de grote designradiator is van mat zwart.

slaapkamer-badkamer-combinatie

glazenwand-deur-slaapkamer-badkamer

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam