Interieur ideeën

6x Grof gebreid wol in het interieur


Wol is een heerlijk materiaal op heel veel verschillende manieren. In de mode is wol onmisbaar, en ook in het interieur is het super populair. In principe kan het heel het jaar door gebruikt worden, maar in de winter is het pas écht ideaal. Het ziet er namelijk niet alleen mooi uit, het geeft je interieur én jou enorm veel warmte. In de wereld van wol, zien we een trend die we steeds vaker tegenkomen, namelijk grof gebreid wol. Voor sommigen is wol een oubollig imago, maar doordat het grof gebreid is, ziet het er juist erg stoer uit.

Wol grof gebreide poef

Poefs zijn super veelzijdig. Je kunt het gebruiken als extra zitobject in de woonkamer, slaapkamer of kinderkamer, maar je kunt het ook gebruiken als voetensteun. Grof gebreide poefs zijn super populair. Ze zijn bovendien verkrijgbaar in verschillende formaten en kleuren.

Grof gebreide zitzak

Zitzakken zitten over het algemeen erg comfortabel, maar zien er ook niet heel mooi uit. ZilaLila heeft daar verandering in gebracht met de prachtige Nest Bean Bag. Grof gebreide wollen luxe zitzakken, die verkrijgbaar zijn in verschillende mooie neutrale kleurtinten.

Grof gebreid wollen vloerkleed

Één van de grote voordelen van een vloerkleed in huis is dat je een zachte ondergrond hebt. Het is zelfs nóg zachter als je een grof gebreid vloerkleed neemt!

Grof gebreide wollen dekens

Grof gebreide wollen dekens zien we de laatste tijd steeds vaker voorbij komen. Het leuke is dat je het op verschillende manieren kunt gebruiken. Als deken op de bank bijvoorbeeld, waar je heerlijk onder kunt kruipen als je een filmpje aan het kijken bent. En zoals hier op de foto kan zien, kan je het ook als bedsprei gebruiken.

Grof gebreid wollen krukje

Houten krukjes bestaan al heel lang. Dit houten krukje heeft extra warmte gekregen doordat de zitting bekleed is met grof gebreid wol. Nice!

Grof gebreide wollen kussens

Kussens zijn altijd een goed idee. Op de bank, op bed, op een stoel. Wat het ook is, met grof gebreide wollen kussens geef je het geheel een knusse en warme uitstraling!

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam