Meubels, Woonkamer inspiratie

5x TV meubels waar je meer dan alleen een TV op kunt plaatsen


Een TV meubel is zoals het woord al zegt een meubel voor je TV. Natuurlijk is het ook belangrijk dat je ook apparatuur erin of erop kunt plaatsen. Denk aan een dvd speler of de box van je provider. Maar eigenlijk is het véél leuker als je er ook andere spullen op kunt plaatsen. Spullen die helemaal niets te maken hebben met tv kijken. Sterker nog, het is een interieurtrend die je steeds vaker terugziet. Steeds vaker wordt de TV meubel ook gebruikt voor het plaatsen van een leuke plant, een schilderij, kaarsjes, stapels mooie boeken, glazen stolpen, noem maar op. Een voorwaarde is natuurlijk dat je wel een TV meubel hebt die groot genoeg is voor al deze spullen. We hebben daarom vijf TV meubels voor je verzameld van Goossens die ideaal zijn voor deze leuke interieurtrend. Welke vind jij het mooist?

Goossens TV meubel

Opbergruimte in en op de tv meubel

De TV meubels bevatten allemaal genoeg plek zodat je er leuke spullen op kunt zetten. Maar iedereen heeft natuurlijk ook spullen die je liever niet in het zicht wilt hebben. Geen probleem, want deze TV meubels hebben allemaal ook handige lades. Ideaal voor lelijke spullen zoals handleidingen, oude dvd’s, voorraad batterijen, etc. Opgeruimd staat netjes!

Goossens TV meubel

Goossens TV meubel

Goossens TV meubel

Goossens TV meubel

Vond je de tv meubels net iets te klein omdat je er eigenlijk meer leuke spullen op wilt plaatsen? Dan is het ook een idee om de TV middels een beugel aan de muur op te hangen. Een TV aan de muur ziet er niet alleen strak uit, daardoor blijft er ook meer plek over op de TV meubel.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam