Meubels, Woonaccessoires, Woonkamer inspiratie

5x Ronde salontafel


Ben jij op zoek naar een mooie ronde salontafel voor je woonkamer? Mooi! Want ik heb de vijf mooiste ronde salontafels voor je op een rijtje gezet. Van Normann, Hay, &Tradition, House Doctor en Muuto. Vijf toonaangevende Scandinavische merken. Welke vind jij het mooist?

Normann Copenhagen Tablo ronde salontafel

De Tablo salontafel van Normann Copenhagen heeft niet alleen een rond tafelblad. Heel de tafel heeft een rond ontwerp gekregen. Rondvormige randen en ook drie mooie ronde poten. Deze ronde salontafel van Normann Copenhagen is verkrijgbaar in verschillende leuke kleuren.

Afmetingen(∅) 50 x (h) 42 cm
Prijs: €220,00

Ronde salontafel Normann Copenhagen

&Tradition Hoof ronde salontafel

De ronde salontafel van het Deense &tradition heeft misschien het meest opvallend ontwerp. Naast een rond tafelblad, is de ronde salontafel namelijk voorzien van drie scherpe tafelpoten, die op geslepen potloden lijken. De Hoof Table salontafel is er met een diameter van 50 of 90 centimeter, in de kleuren eiken, zwart of grijs.

Prijs: €361,00

Ronde salontafel van &Tradition

Hay Bella Coffee ronde salontafel

De Hay Bella ronde salontafel heeft een minimalistisch strak ontwerp. De naturel houten versie is naar mijn mening de mooiste, maar het is ook verkrijgbaar in grijs, olijfgroen, rood, wit en zwart.

Afmetingen(∅) 60 cm
Prijs: € 214,00

Ronde salontafel van Hay

House Doctor One Wheel ronde salontafel

Het bijzondere aan deze ronde salontafel van House Doctor is dat twee poten voorzien zijn van kleine wielen. Op die manier kan je de tafel ook gemakkelijk vervoeren. Maar hierdoor heeft de ronde salontafel ook een speelse uitstraling.

Afmetingen(∅) 100 x (h) 45 cm
Prijs: € 672,00

Ronde salontafel van House Doctor

Muuto Around Coffee ronde salontafel

Dit is de ronde Around salontafel van Muuto. Zijn opstaande rand vormt een niet gesloten cirkel, zodat je de kruimels van de taart makkelijk van tafel veegt. Deze mooie ronde salontafel is verkrijgbaar in de kleuren groen, eiken, essen, grijs, antraciet, geel en zwart.

Prijs: € 319,00
Ronde salontafel van Muuto

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam