Keuken inspiratie

5x Mooie losse keukenapparatuur


Bij het uitkiezen van een nieuwe keuken, dan kijk je vaak als eerst naar de keukenkasten. Het materiaal, de kleur, de deurgrepen (of greeploze deuren), de inrichting van de kasten, noem maar op. Daarna komt het werkblad en de keuken achterwand. En wat ook een heel belangrijk onderdeel is van een keuken, is natuurlijk de keukenapparatuur. Het fornuis, de koelkast, de vriezer en de oven zijn natuurlijk onmisbaar voor een moderne keuken. Dit zijn veelal inbouwapparatuur, die strak verwerkt zitten in de keukenkasten Daarnaast heb je in een moderne keuken ook te maken met losse keukenapparatuur. Het zou fijn zijn, als die ook een beetje leuk eruitzien, toch?

Mooie losse keukenapparatuur

Functioneel en decoratief apparatuur

Als het gaat om losse keukenapparatuur, hebben zijn er een een paar, die zéker niet mogen ontbreken in je keuken. We hebben het over de broodrooster, de waterkoker of fluitketel, de keukenmachine, de mixer en de koffiemachine! Sommige mensen vinden dat deze spullen alleen maar in de weg zitten, maar hieronder willen we laten zien dat ze naast hun functionele kant, vooral ook super decoratief kunnen zijn voor je keuken!

Broodrooster

Normale zachte boterhammen zijn lekker, maar soms is het ook lekker om een geroosterd broodje te eten. Een broodrooster in huis is dus altijd handig, voor als je een keer een echte craving hebt voor een lekkere toast met avocado en een eitje. De broodroosters zien er tegenwoordig super leuk uit!

Broodrooster

Broodrooster

Broodrooster

Waterkoker of fluitketel

De Quooker is erg populair, maar er zijn nog steeds mensen die de voorkeur geven aan de traditionele waterkoker of zelfs de fluitketel. Er zijn zelfs fluitkelts met een vintage retro look verkrijgbaar, die geschikt zijn voor een inductieplaat. De mooiste inductie fluitketels online bestellen kan bijvoorbeeld via Kokenenwonen.nl.

waterkoker

waterkoker

waterkoker

Keukenmachine

Een keukenmachine is super handig, vooral als je heel vaak kookt. Het handige van een keukenmachine is dat het geschikt is voor verschillende doeleinden. Je kunt je vlees ermee malen, groentes snijden, sauzen maken, noten hakken, roomijs maken, noem maar op. Vroeger waren koffiemachines lelijke grote en logge apparaten, maar tegenwoordig zijn ze vaak voorzien van een heel mooi ontwerp.

keukenmachine

keukenmachine

keukenmachine

Mixer

Houd je van taartjes en gebakjes? Dan mag een mixer zéker niet ontbreken in jouw keuken. Als het gaat om een mooie mixer, dan denken de veel mensen al snel aan de super mooie kitchenaid. Wij dus zéker ook!

kitchenaid-mixer

kitchenaid-mixer

kitchenaid-mixer

Koffiemachine

Of je nou wel of geen koffie lust, een koffiemachine hoort gewoon in een keuken. Zéker omdat het gewoon een mooi ding is. En het is natuurlijk wel zo gastvriendelijk om een koffiemachine in huis te hebben. Veel mensen zullen vaak tóch wel een kopje koffie lusten.

Koffiemachine

Koffiemachine

Koffiemachine

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam