Tuininspiratie

5x Elementen om je veranda leuker te maken


Een veranda is een soort overdekt aanbouw aan een woning. Dit kan aan de voorgevel zijn, maar het komt veel vaker voor aan de achtergevel. Vooral veel Amerikaanse woningen zijn voorzien van een veranda. In Nederland komt het minder vaak voor, maar zo nu en dan kom je er eentje tegen. Een veranda wordt vaak gezien als een leuke toevoeging aan je huis. Het heeft iets romantisch, landelijks en dus ook Amerikaans. Vandaag willen we jullie inspireren met vijf elementen die je veranda leuker kunnen maken.

Veranda inrichten

1. Loungebank

Een loungebank is eigenlijk een toegevoegde waarde voor elke buitenruimte. Of dat nou voor je tuin, balkon, dakterras of je veranda is.

loungebank

2. Hangstoel

Naast een loungebank, is een hangstoel ook een hele leuke toevoeging. Het hangend karakter past perfect bij een Veranda.

Hangstoel veranda

3. Vloerkleed

Omdat een veranda voorzien is van een dak, is het heel goed mogelijk om een vloerkleed te plaatsen. Een vloerkleed ziet er niet alleen mooi uit. Het geeft je veranda ook een knus en gezellig woonkamer gevoel.

Vloerkleed veranda

4. Slingerverlichting

Door de overkapping kan je voor een veranda heel praktisch slingerverlichting ophangen. Slingerverlichting is mooi en vooral erg sfeervol.

Slingerverlichting veranda

5. Planthangers

Planten en bloemen zijn altijd een goed idee. Wissel leuke potjes af met planthangers die je kunt ophangen.

Planthangers

Heb je nog geen veranda? Dan is het ook mogelijk om er een te bouwen aan je huis. Afhankelijk van je tuin, kan je het met of zonder verhoging doen. Het enige wat je dan nodig hebt is een terrasoverkapping. Lees er meer over bij Tuinmaximaal.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam