Interieur ideeën, Woonaccessoires, Woonkamer inspiratie

5 Dingen die je moet weten voordat je een koeienhuid kleed koopt!


Eergisteren hebben we de mooie moderne woonkamer laten zien, waar een super mooi koeienhuid vloerkleed geplaatst is. Koeienhuid kleden zijn super populair, en je ziet het dan ook wereldwijd in verschillende interieurstijlen terugkomen. Het ziet er niet alleen mooi uit, het geeft je interieur ook een unieke, warme, sfeervolle en natuurlijke uitstraling. Je kunt het bovendien gebruiken als vloerkleed op de vloer plaatsen of als wandkleed aan de muur ophangen. Ben je ook van plan om een koeienhuid kleed in huis te halen? Lees eerst dit artikel, over vijf dingen die je moet weten voordat je een koeienhuid kleed koopt!

koeienhuid kleed

1. Duurzaam

Een echt koeienhuid kleed zal jaren meegaan. Koeienhuiden gaan vele jaren mee en zijn bestemd voor woningen met een ​​actief gezin met kinderen, huisdieren en incidentele lekkages! Ze zijn bovendien heel eenvoudig te onderhouden.

2. Foto’s

Soms zie je niet wat je krijgt. Vaker wel dan niet, zal de huid die je kiest ‘van dezelfde kleur en grootte’ zijn als het afgebeelde op een website. Het beste is om de koeienhuid in het echt te bekijken. Mocht dit niet mogelijk zijn, is het aan te raden om iets te bestellen, waarvan je meerdere goede foto’s hebt gezien.

3. Hypoallergeen

Ruwe koeienhuiden zijn hypoallergeen. In tegenstelling tot traditionele tapijten en kleden vangen koeienhuiden geen allergenen op en laten geen vezels in de lucht vrij.

4. Keurmerk

Aankoop bij een gerenommeerde dealer. Veel dealers kunnen en zullen inferieure koeienhuiden verkopen en verkopen ze als echte producten. Ga voor dealers die een strenge selectieprocedure ondergaan en gestempeld zijn met een kenmerkende logo van goedkeuring.

5. Land van herkomst

Kies het land van herkomst voor jouw koeienhuid kleed. Als het om koeienhuiden gaat, staat Brazilië bekend als topkwaliteit, maar het draagt ​​ook een hoger prijskaartje. Dit wil niet zeggen dat Europese koeienhuiden niet goed zijn. Het bruiningsproces voor beide is erg vergelijkbaar. Het verschil is vaak dat de Europese huiden iets dunner kunnen zijn. Omdat de rassen ook anders zijn, kunnen de koeienhuiden ook verschillend eruit zien.

koeienhuid kleed

koeienhuid kleed

koeienhuid kleed

koeienhuid kleed

koeienhuid kleed

koeienhuid kleed

koeienhuid kleed

koeienhuid kleed

koeienhuid kleed

koeienhuid kleed

koeienhuid kleed

koeienhuid kleed

koeienhuid kleed

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam