Keuken inspiratie, Modern interieur

3D ontwerpen van een moderne marmeren keuken


De laatste keuken die we hier laatst hebben laten zien is een charmante oude keuken. Dus ook oude keukens kunnen erg mooi zijn. Maar een moderne keuken is natuurlijk ook altijd wel fijn. Niet alleen door de moderne gemakken, die een moderne keuken met zich meebrengt, maar de strakke lijnen en de moderne materialen kunnen belangrijke redenen zijn om te kiezen voor een moderne keuken. Vandaag willen we onderstaande moderne marmeren keuken laten zien, die we gevonden hebben in de portfolio van ontwerper Javier Wainstein.

3D ontwerpen van een moderne marmeren keuken

Strakke keuken

Javier Wainstein is een ontwerper die zich gespecialiseerd heeft in 3d ontwerpen. Hij maakt prachtige 3d ontwerpen voor interieurs, die bijna niet te onderscheiden zijn van echte foto’s. De ontwerpen van deze mooie keuken zijn daar het bewijs van. Het is een heerlijke ruimte met hoge plafonds en grote raampartijen. Alle muren zijn super strak afgewerkt en gecombineerd met een stoere strakke betonlook gietvloer.

Gestuukte witte keuken achterwand

Het bijzondere van dit ontwerp, is dat het minimalistisch strak, maar zéker niet saai is. De keuken achterwand is bijvoorbeeld strak gestuukt en wit geverfd. Verder zijn er ook geen wandplanken of andere vormen van wanddecoratie aan gemonteerd. Vooral omdat het plafond zo hoog is, zorgt deze kale muur voor een hele minimalistische sfeer.

3D ontwerpen van een moderne marmeren keuken

Minimalistische marmeren keuken

De keuken zelf is ook strak en minimalistisch. Een strak werkblad, strakke ladekasten met bijbehorende deuren. Echter zorgt het marmer ervoor dat het toch ook erg spannend en chique is. De gouden kraan is wat dat betreft een perfecte keuze.

Planten in de keuken

Wat deze ook zo bijzonder maakt, zijn de planten. Overal zijn verschillende prachtige groene planten geplaatst, in verschillende formaten. Op de vloer vind je een aantal heel grote planten in hele stoere potten, terwijl er op het aanrecht juist kleine potjes zijn geplaatst. De eettafel is van de outdoor Pallisade collectie van Hay, die ontworpen is door Ronan & Erwan Bouroullec.

3D ontwerpen van een moderne marmeren keuken

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam