Meubels

15x Zwevende kasten


Zwevende elementen hebben altijd iets bijzonders. Zwevende bedden, zwevende wandplanken, zwevende trap… En laatst hadden we het nog over zwevende nachtkastjes gehad. Natuurlijk zweven ze niet echt, maar door de manier waarop ze aan de muur gemonteerd zijn, en hierdoor geen poten nodig hebben, lijkt het erop dat ze zweven. Het Zwevende karakter geeft een interieur een strakke moderne uitstraling. Hoe mooi dit kan zijn? Dat laten we vandaag zien aan de hand van vijftien inspirerende voorbeelden van zwevende kasten in huis.

Zwevende besta kast wit superfront

Deze mooie zwevende kast is de Besta kast van IKEA, die afgewerkt is met de mooie kastdeuren en gouden deurgrepen van Superfront.

Zwevende commode babkamer

De Besta kasten van IKEA zijn erg veelzijdig. Hier wordt het gebruikt als commode in de babykamer. Ze hebben de kast bovendien afgewerkt met een mooie houten plank aan de bovenkant van de kast.

Mooie blauwe zwevende dressoirkast, waar verschillende mooie spullen op geplaatst zijn. Mooie groene planten, grote en kleine lijsten aan de muur en op de kast, stijlvolle lampen…

Een kast in de hal is altijd handig. Hier hebben ze gekozen voor een stijlvolle zwevende houten kast, afgewerkt met leren deurgreepjes.

Zwevende houten boekenkast open

In deze woonkamer hebben ze een brede open zwevende kast opgehangen, die als boekenkast wordt gebruikt. Boven de kast is een super leuke collage gecreëerd van verschillende lijsten en prints.

Zwevende houten kast

Een eenvoudige, maar super mooie houten kast aan een strakke witte muur. Nice!

Zwevende schoenenkast IKEA Besta

In deze hal zijn de IKEA Besta kasten aan de muur opgehangen, en gebruikt als schoenenkast.

Zwevende string kast kinderkamer

Het leuke van de populaire String kasten, is dat je ze overal voor kunt gebruiken. Hier zijn ze in de kinderkamer opgehangen.

Aan deze stoere wit geschilderde bakstenen muur is een lange zwevende kast gemonteerd. Er kunnen zowel spullen in de kast als op de kast geplaatst worden. Prachtig!

Zwevende walnoot houten kast

Deze zwevende kast is gemaakt van warme walnoot hout.

Zwevende witte kast boven de bank

Leuk idee voor boven de bank, een zwevende kast!

De combinatie van de walnoot houten wandkast en ronde gouden spiegel is goud!

Prachtige lichte houten kast aan de wand van een minimalistische hal.

Mooie houten open boekenkast, zwevend aan de muur.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam