Huis inrichting, Interieur ideeën, Tuininspiratie

15x Lichtsnoer


Een lichtsnoer is helemaal hot! Het wordt ook wel slingerverlichting of lampenslinger genoemd. Het is allemaal hetzelfde, een lange draad van meestal minimaal tien meter, waar meerdere lampjes aan vastzitten. Je zou het een beetje kunnen vergelijken met kerstverlichting, maar dan anders. Vandaag willen we jullie inspireren met vijftien voorbeelden van hoe leuk lichtsnoeren kunnen zijn!

Lichtsnoer

Lichtsnoer

Lichtsnoer in huis en tuin

Lichtsnoeren kan eigenlijk overal opgehangen worden. Binnen in huis, zoals in de woonkamer, slaapkamer of keuken. In de kinderkamer is een lichtsnoer ook super leuk. Daarnaast is een lichtsnoer ook erg populair voor een buitenruimte. Voor de tuin bijvoorbeeld, maar het kan ook heel leuk staan op een balkon of een dakterras. Snoerlampen worden meestal niet gebruikt als hoofdverlichting, maar meer als sfeerverlichting. Zoals we boven al aangaven, je zou het met kerstverlichting kunnen vergelijken. Het grote verschil is natuurlijk dat je een lichtsnoer het hele jaar door kunt gebruiken, en niet alleen met kerst. 🙂

Lichtsnoer ophangen

Het leuke van een lichtsnoer, is dat je het op verschillende manieren kunt ophangen. Je kunt het strak gespannen ophangen, maar je kunt ook leuke bogen maken voor een speels effect. Je zou ook meerdere lichtsnoeren bij elkaar op kunnen hangen. Dit is bijvoorbeeld super leuk voor feestjes en evenementen. Je kunt het langs een muur ophangen, maar je kunt het ook diagonaal boven de woonkamer of de tuin ophangen. En je hoeft het niet altijd verspreid op te hangen. Het is bijvoorbeeld ook een leuk idee om een lichtsnoer aan een haak op te hangen.

Lichtsnoeren zijn in verschillende soorten en maten verkrijgbaar. Klik hier voor de leukste voorbeelden.

Lichtsnoer

Lichtsnoer

Lichtsnoer

Lichtsnoer

Lichtsnoer

Lichtsnoer

Lichtsnoer

Lichtsnoer

Lichtsnoer

Lichtsnoer

Lichtsnoer

Lichtsnoer

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam